Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa banka šokuje: Peniaze vám požičia bez úrokov aj poplatkov

Uvažujete nad pôžičkou aj vy? Advertoriál Zobraziť galériu (3)
Uvažujete nad pôžičkou aj vy? (Zdroj: gettyimages)

BRATISLAVA - Zastihla vás neodkladná oprava v dome, chcete kúpiť auto alebo potrebujete malú finančnú injekciu, aby ste prekonali dočasnú krízu? Ak nemáte po ruke vlastnú hotovosť, zrejme uvažujete nad pôžičkou. V ponuke bánk dnes nájdete aj extra výhodné úvery - V Raiffeisen banke si dokonca požičiate momentálne aj bez akýchkoľvek úrokov či poplatkov.

Pri požičiavaní peňazí sme, samozrejme, zvyknutí platiť banke určité úroky alebo poplatky. S prelomovým krokom prichádza Raiffeisen banka, ktorá ponúka Parádnu pôžičku až do 2 000 eur s 0 % úrokom ročne. Vďaka tejto ponuke ľudia nie sú odkázaní na pôžičky od známych či rodiny. Rovnako výhodné podmienky dostanú aj v banke a pritom neohrozujú svoje vzťahy. 

Na čo môžete sumu využiť?

Ide o bezúčelový úver, takže ho môžete využiť prakticky na čokoľvek. Najčastejšie si ho ľudia berú napríklad na vybavenie domácnosti – nábytok, bežné domáce spotrebiče či elektroniku. Financovať z neho sa dajú aj rôzne rekonštrukcie bytu či domu, nákup auta alebo športová výbava pre celú rodinu.  

Známa banka šokuje: Peniaze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Požičať si môžete až na 8 rokov

Výška mesačných splátok závisí od dĺžky splácania – čím dlhší čas budete peniaze banke vracať, tým bude výška splátok nižšia. V prípade spomínanej pôžičky do 2 000 eur si môžete úver zobrať až na 8 rokov. Mesačne tak budete banke vracať len 20,84 eura. Stále, samozrejme, splácate len požičanú sumu 2 000 eur – neúčtujú sa žiadne poplatky ani úroky. Rozhodnúť sa o dĺžke splácania a výške splátok vám pomôže online kalkulačka. Stačí zadať konkrétnu sumu a počet splátok, ktorý vám vyhovuje, a dozviete sa výsledok.  

Pôžička je určená nielen klientom banky

Táto Parádna pôžička pritom nie je určená len súčasným klientom Raiffeisen banky. Ak si teda plánujete požičať sumu do 2 000 eur, s najväčšou pravdepodobnosťou na trhu momentálne nenájdete lepšie podmienky. 

Splatiť ju môžete aj predčasne

Ak sa vaša finančná situácia medzičasom zlepší, môžete ju splatiť a nestratíte ani euro. Samozrejme, nemusíte automaticky čerpať sumu 2 000 eur. Keď vám povedzme „odišla“ práčka a aktuálne nemáte na novú, môžete si požičať len 300 eur za rovnakých podmienok. Ak dostanete napríklad vianočné odmeny, sumu môžete bez poplatku splatiť aj predčasne a úver máte okamžite bez nákladov navyše „z krku“.

Ako ju vybavíte?

Ak by aj vám momentálne suma do 2 000 eur veľmi pomohla a máte záujem o túto Parádnu pôžičku, stačí navštíviť pobočku Raiffeisen banky. Všetko vybavíte na počkanie a o jej schválení sa dozviete do 24 hodín. Stabilnou výhodou tejto banky sú aj prehľadné a jasné podmienky bez množstva malých písmeniek a dodatkov. Aj preto má Raiffeisen banka už niekoľko rokov po sebe najspokojnejších klientov na Slovensku.

VIAC O PARÁDNEJ PÔŽIČKE

Advertoriál pripravený v spolupráci s Raiffeisen bankou.

Viac o téme: Raiffeisen bankaParádna pôžička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu