Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexujú slimáky aj kobylky: VIDEO Kontroverzná reklama hobby centra vyvolala vášne!

Hornbach vyvolal novou reklamou obrovské vášne. Zobraziť galériu (2)
Hornbach vyvolal novou reklamou obrovské vášne. (Zdroj: Reprofoto/Youtube - Hornbach)

BRATISLAVA - Záhradné centrum, ktoré pôsobí aj na Slovensku, vyvolalo svojou najnovšou reklamou obrovské vášne! Zobrazujú v ňom totiž sex rôzneho hmyzu.

V najnovšej masívnej reklamnej kampani nemeckej značky Hornbach môžeme vidieť párenie rôzneho drobného záhradného hmyzu. A to skutočne zblízka a dopodrobna! Kampaň pod heslom "bohatstvo života začína v tvojej záhrade" je globálna a po celom svete spustila rôznorodé reakcie. Reklama sa v slovenskej verzii volá "Sex, ktorý chceme všetci vidieť"

Rasistické výkriky spôsobila ďalšia reklama: Ľuďom prekáža tento muž, iní si ho paradoxne ani nevšimli

"Toto je už moc. Malo by sa to vysielať po 22-hej hodine," znel jeden z komentárov pod videom. "Čo ste tu všetci takí prudérni? Veď je to krásna reklama," uvádza sa naopak v ďalšom. 

Hornbach vyvolal novou reklamou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Youtube - Hornbach)

Hornbach je známy svojimi kontroverznými reklamami a je zrejmé, že aj negatívna reklama je reklama. Svedčí o tom aj fakt, že nemecká značka sa vďaka kopulujúcemu hmyzu opäť dostala do povedomia verejnosti a píšu o nej aj médiá po celom svete. 

Náš sortiment neustále kontrolujeme a rozširujeme, a to práve aj vo vzťahu k prírode. Je pre nás dôležité nielen to, aby mal zákazník veľký výber, ale aby sa mu ku každému projektu tiež dostalo čo najlepších rád," povedal pre portál Mediaguru Davida Kolář , marketingový riaditeľ spoločnosti Hornbach pre Českú republiku a Slovensko.

Viac o téme: HobbySexReklamaHornbachZáhradné centrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu