Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brutálny bizár v reštaurácii v Hnúšti na FOTO: Zákazníci len čumeli, toto tu kto odparkoval?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa/Julka)

HNÚŠŤA - Obrovská bizarnosť sa v utorok večer odohrala v obci Hnúšťa. Nejaký dobrák pri miestnej reštaurácii na niekoľko hodín zaparkoval koňa. Strhlo sa veľké pátranie po majiteľovi, ktorý sa, ako sa neskôr ukázalo, nachádzal len pár metrov od neho. Akurát sa zabudol ozvať.

"Bol normálny večer, nedialo sa nič výnimočné. Za podnikom je záhrada, v ktorej sme si všimli "teleso", ktoré tam zvyčajne nebýva," začína svoje rozprávanie očitý svedok Martin. Občas sa na tomto mieste objaví pes alebo mačka, tentokrát ale išlo o oveľa väčšie zviera - koňa. 

Brutálny bizár v reštaurácii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Julka)

Keď si túto skutočnosť všimli zamestnanci podniku, nevedeli, čo majú robiť. Niekto ho tam odparkoval alebo tam kôň zablúdil? "Nebol priviazaný, našťastie bol pokojný a pásol sa. Hlavami nám vírili rôzne scenáre. Napadlo nám, že možno z toho koňa niekto spadol," pokračuje Martin. Pracovníci sa preto podujali zistiť, ako sa u nich kôň ocitol. Obvolali okolité farmy, no majiteľa sa im vypátrať nepodarilo. O pomoc požiadali aj políciu. Práve v momente, ked do reštaurácie dorazila hliadka, sa podarilo záhadu rozlúsknuť. Zrazu sa postavil jeden z hostí a stroho vyhlásil, že kôň je jeho. Majiteľ to zobral s úsmevom a správou o bizarnom hosťovi sa pochválil aj na facebookovej stránke zariadenia.

Podľa vyjadrenia niektorých prítomných zákazníkov majiteľ zvieraťa "cestoval" až z Prievidze, ktorá je od Hnúšte vzdialená viac ako sto kilometrov. Do reštaurácie sa uchýlil po tom, ako sa strhla búrka, a čakal v nej na odvoz. 

Viac o téme: KôňHnúšťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu