Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Aj vy ste nadšení z babieho leta? PREDPOVEĎ prezradí, ako dlho sa u nás ešte bude držať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Už niekoľko týždňov máme na Slovensku jeseň, no momentálne sa môžeme tešiť naozaj mimoriadne príjemnému počasiu. Vďačíme za to babiemu letu, ktoré vyhnalo ľudí do prírody. Takýto charakter počasia sa má podľa predpovede SHMÚ držať na našom území minimálne do piatku.

PONDELOK

V teplom vzduchu od východu bude do našej oblasti naďalej zasahovať tlaková výš. Slnečno a naďalej teplo. Ráno a dopoludnia ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najvyššia denná teplota 19 až 24 st. Teplota na horách vo výške 1500 m okolo 13 st. Slabý južný, na západnom Slovensku prevažne juhovýchodný vietor 3 až 8 m/s (10 až 30 km/h). 

Aj vy ste nadšení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

UTOROK

Jasno až polojasno, na západe miestami zväčšená oblačnosť. V noci a dopoludnia ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Teplo. Najnižšia nočná teplota 7 až 1, na západe okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 19 až 24 st. Slabý, na západe juhovýchodný vietor do 6 m/s (20 km/h).

STREDA

Tlaková výš nad východnou Európou bude slabnúť. Jasno až polojasno, na západe miestami zväčšená oblačnosť. V noci a dopoludnia ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Teplo. Najnižšia nočná teplota 7 až 1, na juhozápade miestami okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 19 až 24 st. Slabý, na juhozápade juhovýchodný vietor do 5 m/s (20 km/h). 

Aj vy ste nadšení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

ŠTVRTOK

Nad strednou Európou sa bude nachádzať nevýrazné pole vyššieho tlaku vzduchu. Jasno až polojasno. V noci a dopoludnia ojedinele hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 7 až 1, na juhozápade okolo 9 st. Najvyššia denná teplota 19 až 24 st.

PIATOK

Jasno až polojasno. V noci a dopoludnia miestami hmla alebo nízka oblačnosť. Najnižšia nočná teplota 9 až 4, v údoliach okolo 2 st. Najvyššia denná teplota 18 až 23 st.

Viac o téme: JeseňPredpoveď počasia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu