Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Pasažierka si na palube Ryanairu objednala sendvič: Keď uvidíte ten horor, neuveríte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBLIN - Keď si objednáte jedlo v lietadle, nikdy si nemôžete byť istí tým, čo vlastne dostanete. Na vlastnej koži sa o tom presvedčila táto žena, ktorá si objednala slaninový sendvič za viac ako päť eur. To, čo dostala, ju ale zaskočilo. Zverejnený príspevok zaujal množstvo ľudí.

Liz Nugentová z Írska zverejnila fotografiu v mene svojej kamarátky Aimee Woodsovej, ktorá si minulý piatok na palube lietadla spoločnosti Ryanair objednala rasher sendvič so slaninou za 5,50 eura. Na fotke vidno rozkrojený rožok s pár kúskami slaniny bez tuku a nič viac. Žiadne maslo ani majonéza či zelenina. 

Príspevok zaujal množstvo ľudí a niektorí sa podelili o svoje názory. "Vyzerá to ako slaninový sendvič, ale bez slaniny a sendviča," poznamenal jeden z komentujúcich. "Je to ako myšlienkový experiment, v akom rozsahu je možné koncept slaninového sendviča zbúrať, kým sa nerozsype. Užívam si novú úlohu Ryanairu ako avantgardných filozofov," napísal ďalší. 

FOTO Pasažier sa takmer pozvracal, keď videl, aké jedlo mu naservírovali v lietadle

Aimee však neskôr uviedla, že sendvič dojedla a že mala skvelý let. "Mala som krásny let a palubní sprievodcovia boli trieda. Sendvič mi prišiel vtipný a mierne predražený. Napriek tomu som ho ale zjedla! Aby som bola fér, pochybujem, že by si ľudia rezervovali let na základe kvality sendviča," doplnila. 

Viac o téme: LietadloJedloRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu