Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Babička si na internete kúpila roztomilú tašku: Keď dorazila a zbadala ju, červenala sa od hanby

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Nepríjemné prekvapenie zažila babička z Austrálie, ktorá si nedávno na internete objednala tašku za 20 austrálskych dolárov s roztomilými obrázkami miestnej fauny. Až keď jej nákup dorazil domov a ona si tak mohla zvieratká prezrieť zblízka, zistila, že sú na taške zachytené pri párení, napísal spravodajský server 7NEWS.com.au.

Na jednom z obrázkov zachytávajúcich intímne chvíľky zo života austrálskych tvorov hryzie diabol tasmánsky svoju partnerku do ramena, zatiaľ čo na ďalšom dve ježury austrálske pozorujú pár svojich kamarátov pri párení. "Mám zmysel pre humor, ale toto je už podľa mňa za čiarou. Je to šokujúce!," uviedla pohoršená seniorka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You guys seem to be going buck-wild for our Wild Fur You Australiana print! It is currently exclusively available with Myer through til the end of March and then we will have the full range online with La La Land ⁠ ⁠ Doing the dishes just got a whole lot more steamy ⁠ ⁠ Sign up to our newsletter via the link in our bio and be the first to know when these wild animals land!⁠ Illustrated by @lillymirandaperrott ⁠ ⁠ #wildfuryou #animals #australiananimals #australiana #lalalandshop #funny #animalsmating #matinganimals #naughty #cheeky #homewares #illustration #art #australianart #australianartist #kangaroo #koala #dingo #wombat #echidna #platypus #pinkgalah

Príspevok, ktorý zdieľa La La Land Cards & Gifts (@lalalandshop),

Do rovnakej série patrí aj kabelka a peňaženka. Nie všetci zákazníci ale odvážny počin odsudzujú. "Nečakane rajcovné a absolútne vtipné! Kúpil som ich, aby som ich mohol poslať kamarátovi do USA. A rozhodne som dostal viac, než som čakal," napísal jeden z kupcov. Ďalší zas dodal: "Tašku som si kúpil ako suvenír z Austrálie. Je to skvele vypracovaná taška a úžasný darček pre každého, kto má zmysel pre humor. Skvelá kúpa!"

Viac o téme: TaškaSexAustráliaOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu