Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Novomanželia vyrazili dych svojimi svadobnými FOTO: Keď sa ale dozviete pravdu

(Zdroj: Facebook/Mason Gardner)

MOUNTAIN HOME - Svadobné fotografie istých novomanželov na útese Hawksbill Crag Cliff už na prvý pohľad vyrážajú dych. Séria obrázkov, ktorá vznikla pri ich výrobe, však odhaľuje, že sú dôvtipným výsledkom spolupráce experta na zlaňovanie a fotografa. I tak ale vyvolali veľké pobúrenie.

Ryana (30) a Skye (28) Mayersových prinútili súčasné pandemické opatrenia znížiť počet osôb na ich svadbe. Rozhodli sa preto, že toto bude jediné obmedzenie, ktoré sú ochotní vo svoj veľký deň akceptovať. Jedinečnosť svadobného obradu spečatili adrenalínovými fotografiami z útesu Hawksbill Crag Cliff na turistickom chodníku Whitaker Point v americkom štáte Arkansas.

"Pandémia zmenila naše plány. Preto sme si chceli všetko vynahradiť fotografovaním na nejakom ikonickom mieste, aby to bolo čarovné a nezabudnuteľné," uviedol Ryan na margo nebezpečného pózovania svojej manželky, ktorá visí z obrovského útesu. Užívatelia ich za to poriadne skritizovali. Nepáčilo sa im, že kvôli lajkom na sociálnej sieti riskujú svoje vlastné životy.

No ako sa ukázalo, všetko to bolo trochu inak. Dvojica vzápätí zverejnila fotografie zachytávajúce nevestu s bezpečnostným lanom a výstrojom šikovne ukrytými pod jej šatami. Všetci prítomní boli vraj dobre trénovaní v lezení. Okrem mladomanželov to boli aj svedok ženícha Gage, sestra nevesty Summer, jeden expert na zlaňovanie a fotograf.

Viac o téme: SvadbaManželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu