Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina zašla so svojím priateľom do wellnessu: TRAPAS, čo tam zažila, si ani neviete predstaviť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Vytúžený pobyt vo wellness hoteli sa nemusí vždy skončiť super odpočinkom. Skúsenosť Britky Anbary Salamovej je jasným dôkazom, že aj dobre naplánované chvíle relaxu sa môžu veľmi rýchlo zmeniť na nočnú moru, ktorá bude túto mladú ženu mátať zrejme ešte veľmi dlho.

Anbara sa v týchto ťažkých časoch podelila o svoju nezávideniahodnú skúsenosť z wellness pobytu v Nemecku, na ktorý vyrazila ešte pred desiatimi rokmi so svojím vtedajším priateľom. Už na recepcii ich upozornili, že do bazéna musia vstupovať v plavkách, ale do sauny iba nahí. "S priateľom sme sa dohodli, že sa stretneme v saune. Vyzliekla som sa, ako nám bolo povedané, a malým uterákom som si prekryla iba intímne partie," začína svoje rozprávanie na Twitteri. 

Takto "vybavená" vstúpila podľa vlastných slov do prvých dverí, ktoré našla vo wellness zóne. Až keď ich ale zabuchla, si uvedomila, že stojí na požiarnom schodisku. Dvere sa jej nedarilo otvoriť, búchala na ne a kričala. Nikto ju však nepočul. Zbehla preto dolu, kde našla otvorené dvere do kotolne plnej ventilátorov a potrubí. Bežala cez miestnosť a od zúfalstva sa rozplakala. Potom Salamová narazila na požiarny výťah, do ktorého vstúpila. "Prekrývala som si prsia a malým uterákom som sa snažila zakryť si čo najviac tela. Bolo mi jasné, že je tam kamera."

Anbara Salamová
Zobraziť galériu (3)
Anbara Salamová  (Zdroj: Twitter/Anbara Salam)

Z reproduktorov vo výťahu sa vraj po chvíli začala ozývať nemčina, ktorej veľmi nerozumela. Keď sa dvere výťahu otvorili, stál tam zamestnanec zariadenia, samozrejme oblečený. Vtedy si žena uvedomila, že cez požiarny únikový východ sa môže dostať jedine von. Odtiaľ musí potom prejsť po chodníku na recepciu. Celú trasu vraj absolvovala so zdvihnutou hlavou a do vstupnej haly plnej ľudí vošla aj so spomínaným zamestnancom. Ten sa dral dopredu a nahlas vykrikoval, aby im všetci uvoľnili cestu. "Podišla ku mne nejaká staršia pani a podala mi pomôcku na plávanie v tvare homára, aby som sa prekryla. Recepčná ma požiadala, aby som jej povedala číslo hotelového poukazu. A tak som tam stála a nechápala som, čo odo mňa vôbec chcú. Veď som bola nahá, nemala som nič, iba toho homára a ona chcela nejaké číslo," sťažuje sa Anbara. 

Dievčina zašla so svojím
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Pani na recepcii sa nakoniec nechala obmäkčiť a dovolila jej prejsť cez turniket. Zničená a zahanbená Salamová sa rozbehla za svojím priateľom, ktorého zbadala v kaviarni. Namiesto toho, aby sa jej spýtal, čo sa stalo, však na ňu iba nahnevane vyhŕkol, že ju už hodinu hľadá.

Viac o téme: SaunaWellnessTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu