Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Školáčka (13) mala otehotnieť s kamarátom Ivanom (10): Sex pod prikrývkou a len raz!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube/Disclosed News)

ŽELEZNOGORSK - Nedávno sme informovali o trinásťročnej Ruske a desaťročnom chlapcovi, ktorí sa o pár mesiacov stanú rodičmi. Po medializácii incidentu súhlasili rodičia oboch detí s ich účasťou v televíznej šou. Niektoré vyhlásenia prítomných vniesli do komplikovanej situácie ešte väčší zmätok. Rozuzlenie prinesú až výsledky DNA testov, ktoré však môžu byť vykonané až neskôr.

Prípad dvoch detí a zároveň aj budúcich rodičov zo sibírskeho mesta Železnogorsk vyvolal veľké pobúrenie verejnosti. Ľudia z ich okolia si od začiatku myslia, že trinásťročná Darja otehotnela s niekým iným, kryje ho, a preto označila za otca svojho dieťaťa desaťročného Ivana. Jeho rodičia súhlasili s tým, aby bol podrobený lekárskym testom.

Obaja neplnoletí aktéri spolu s rodičmi neskôr prijali pozvanie do televízneho programu Andreja Malakhova "On Air Show." Deti však zostali počas určitých častí relácie mimo štúdia. Prítomný bol aj psychológ Denis Davidov, ktorý spochybňuje, že by mohol desaťročný chlapec splodiť dieťa. 

VIDEO Školáčka (13) mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Disclosed News)

Pochybnosti v relácii vyjadril aj urológ Evegenij Grekov, ktorý chlapca vyšetroval. "Nie je ešte ani v puberte, nemá ešte testosterón a vyvinuté spermie. Čo sa týka pohlavných orgánov, stále je to dieťa. Trikrát sme preverili výsledky, vo vyšetrení nemohla nastať žiadna chyba," vyhlásil. 

VIDEO Školáčka (13) mala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Disclosed News)

Darja však aj naďalej tvrdí, že Ivan je jediný "muž", ktorý môže byť otcom jej dieťaťa. "Bol to všetko jeho nápad. Robili sme to len raz u neho v izbe. Zamkol, aby sa dovnútra nedostala jeho matka. Skryli sme sa pod prikrývku. Spočiatku som sa hanbila a trochu to bolelo, ale netrvalo to dlho," opísala sex s kamarátom.

Prípad tak zostáva aj naďalej zamotaný, pričom otázky ohľadom záhadného otcovstva budú zodpovedané až po testoch DNA. Na tie je však stále priskoro, pretože Darja je iba v ôsmom mesiaci tehotenstva. Jej matka trvá na tom, aby si dieťa nechala.  

Viac o téme: RuskoDetiSexTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu