Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Mladík ukázal geniálny trik, ako za pár sekúnd ošúpete vajíčko

(Zdroj: Twitter/Back To Nature)

LONDÝN - Internet je zaplavený množstvom návodov, ako si zjednodušiť práce v domácnosti, najmä pri príprave jedál. So šikovným spôsobom na odstránenie škrupiny z vajíčka prišiel aj užívateľ Twitteru. Jeho jednoduchý a hlavne rýchly postup už ocenili viacerí užívatelia. Tí si ale zároveň všimli jeden nelichotivý detail.

Odstrániť škrupinu z vajíčka dá niekedy zabrať, pretože určite ste už aj vy neraz zápasili s jej drobnými úlomkami. Ak však máte po ruke studenú vodu a pohár, zbavíte sa jej veľmi rýchlo. Stačí, ak uvarené, ešte teplé vajce vložíte do pohára, do ktorého napustíte studenú vodu a pohárom dobre zatrasiete tak, aby škrupina praskla. Potom vložte vajíčko pod tečúcu vodu a stiahnite ho jedným ťahom zo škrupiny. Nezabúdajte však na to, že vajíčko musí byť horúce a voda studená. 

Tento nápad ocenili mnohí užívatelia, ktorí ho už vyskúšali aj doma. "Funguje to, je to super," píšu nadšene viacerí. Niektorí odporúčajú použiť tento postup aj na odstránenie šupky z rajčiakov. Viacerí ľudia si ale okrem tohto triku všimli aj niečo celkom iné, a to, že mladík po celý čas nechal pustenú vodu. "Tvoja technika ma síce ohromila, ale nezabúdaj popritom zastaviť vodu. Doslova ma to zabíja, keď vidím, ako ňou mrháš," znie jeden komentár. 

Viac o téme: VajceTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu