Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zástupkyňa riaditeľa (34) sexovala so študentom (17): A to jej škola stále dáva rozprávkový plat!

Lisa Rothwellová Zobraziť galériu (2)
Lisa Rothwellová (Zdroj: Gaston County Schools)

GASTONIA - Minulý piatok zatkli v americkom štáte Severná Karolína mladú učiteľku, ktorá údajne udržiavala sexuálny pomer so svojím žiakom. Nie je známe, ako sa o tom dozvedela polícia, no chlapec všetko potvrdil. Miestna učiteľská obec je pohoršená, napriek tomu ostáva obvinená stále zamestnankyňou školy. Dlho to tak ale zrejme už nezostane.

Lisa Rothwellová, ktorá pôsobila ako zástupkyňa riaditeľa na strednej škole Stuart W Cramer High School v okrese Gaston County, podľa polície udržiavala intímny pomer so sedemnásťročným študentom. V období od 1. apríla do 31. júla medzi dvojicou došlo k šiestim sexuálnym stykom, vrátane pohlavného styku i orálneho sexu, píše denník Gaston Gazette. 

Učiteľka tanca (41) zviedla svoju žiačku (15): Jej otec ich načapal v pikantnom momente

Rothwellová kvôli tomu teraz čelí obvineniu zo sexuálnej aktivity s mladistvou osobou a zo zneužitia svojho postavenia. Trestne stíhaná vo veci obťažovania detí nie je, pretože v Severnej Karolíne môžu byť osoby podľa zákona sexuálne aktívne už od šestnástich rokov. 

Zástupkyňa riaditeľa (34) sexovala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/The Gaston Gazette)

Vydatá pedagogička, ktorá učí už desať rokov a poberá ročný príjem vo výške 66 000 dolárov (cca 60 000 eur), bola suspendovaná, no plat jej chodí aj naďalej. Momentálne je vo väzbe, na slobodu sa môže dostať po zaplatení kaucie milión dolárov (911 000 eur). "Všetci sme šokovaní. Uvidíme, ako sa prípad bude vyvíjať ďalej," uviedol Lisin obhajca Trippe McKeny. 

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu