Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka tanca (41) zviedla svoju žiačku (15): Jej otec ich načapal v pikantnom momente

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/NBC2 News)

NORTH PORT - Učiteľka tanca z Floridy strávi vo väzení až 26 rokov za sexuálne obťažovanie maloletých. Lauren Debenedettaová bola prichytená nahá v posteli s pätnásťročnou študentkou. Ich zvrátený vzťah trval dva roky. Na krku má niekoľko ďalších obvinení podobného charakteru.

Debenedettaovej pomer s maloletou študentkou podľa polície začal ešte v roku 2016. Po čase svoju mladú milenku začala volávať do svojej kancelárie. Tam ju bozkávala a chytala na chúlostivých miestach. Neskôr 41-ročná pedagogička kúpila dievčine mobilný telefón, aby si mohli písať správy. Dvojica sa za účelom sexu stretávala na rôznych miestach vrátane tanečného štúdia, kde Lauren vyučovala. 

Učiteľka tanca (41) zviedla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/NBC2 News)

Ich vzťah odhalil nevlastný otec dievčaťa. To sa údajne necítilo dobre, tak zostalo doma. Otec ju preto cez deň prišiel skontrolovať domov. Tam našiel nevlastnú dcéru s jej učiteľkou nahú v posteli. Na súde zaznelo, že Lauren kontaktovala študentku v momente, kedy sa dozvedela, že kvôli chorobe zostane doma. Spýtala sa jej, či by sa mohla zastaviť. 

Učiteľka hudby sexovala s dvoma študentmi zo spevokolu: Pikantné detaily zakázaného pomeru

Súd učiteľku tanca uznal vinnou zo štyroch prípadov sexuálneho obťažovania. Po odpykaní 26-ročného trestu bude po dobu piatich rokov na zozname sexuálnych delikventov.

Viac o téme: SexUčiteľkaŠtudentkaSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu