Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina sa prezliekla za krík, aby odfotila jedinečnú udalosť: FOTO, na ktoré nikdy nezabudne

(Zdroj: Twitter/therese merkel)

MADISON - Žiadosť o ruku je istotne jedna z najdôležitejších udalostí v živote, na ktorú chce každý z nás spomínať len v tom najlepšom. Therese Merkelová sa preto rozhodla, že urobí najlepšie fotografie zo zásnub. So sestriným nastávajúcim sa dohodla, že sa prezlečie do kamuflážneho kostýmu, aby ju sestra nespozorovala.

Dvadsaťtriročná Therese z amerického štátu Wisconsin chcela byť pri tom, keď Andrew Philibeck požiada jej sestru Rachel o ruku. Snažila sa byť čo najnenápadnejšia, aby nepokazila romantickú atmosféru. Rozhodla sa preto preobliecť sa za krík, aby mohla nepozorovane fotografovať budúcich snúbencov. Neskôr sa na Twitteri podelila so svojimi bravúrnymi fotografiami. Mnohí ju chválili za vynaliezavosť a oddanosť voči svojej staršej sestre. 

"Zo svojho úkrytu som na nich mala perfektný výhľad. Andrew vedel, že som niekde schovaná, ale nebol si istý, či som naozaj niekde nablízku," hovorí mladá Američanka. Svoje maskovanie napokon odhalila hlasným výkrikom. Jej sestra bola zo všetkého poriadne zmätená, no potom uznala, že to bol skvelý nápad. "Bola to mimoriadna udalosť," dodala maskovaná fotografka. 

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu