Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Študentka (18) sa ukryla v kufri auta svojho priateľa: Nachytanie priamo pri čine, bola som v šoku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Samantha Grywalsky)

MIDLAND - Osemnásťročná študentka z amerického štátu Michigan sa schovala v kufri auta svojho priateľa, aby pristihla svoju kamarátku priamo pri čine. Tá totiž flirtovala s jej polovičkou cez telefón. Kamarátostvo medzi oboma dievčatami sa tým pádom defitívne skončilo, nikto predsa nechce mať za kamaráta niekoho, komu nemôže dôverovať.

Kamarátka Samanthy Grywalskyovej posielala jej priateľovi, 19-ročnému Jacobovi, koketné správy. Jacob sa s nepríjemnou online konverzáciou zdôveril svojej priateľke. Keď mu raz dievčina napísala, aby ju vyzdvihol, spoločne so Samanthou zosnovali dokonalý plán, ako ju nachytať pri jej snahách o mladíka priamo na mieste činu. Samantha sa ukryla v kufri Jacobovho auta, pričom jej priateľka o tom netušila. 

Študentka (18) sa ukryla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Samantha Grywalsky)

"Počula som, ako nastúpila do auta a zakričala Jacobovo meno. Znelo to, akoby bola opitá, ale neskôr sa ukázalo, že bola úplne triezva. Šokovalo ma to," hovorí 18-ročná študentka. Jej kamarátka sa Jacobovi následne priznala, že už dlhší čas sa chce s ním vyspať. Grywalskyová si celý tento rozhovor tajne nahrávala z kufra na mobil. 

Študentka (18) sa ukryla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Samantha Grywalsky)

Po nejakom čase Jacob vystúpil z auta pod zámienkou, že ide do kufra po kondómy. Vtedy sa jeho oficiálna partnerka presunula z kufra na zadné sedadlá auta a svoju kamarátku dokonale vystrašila. V tom čase už mala nohavice stiahnuté po kolená v očakávaní, že do auta nastúpi Jacob. "Bolo to také vtipné, vyzerala, akoby jej ušiel pes na ulicu," spomína pobavená Samantha. Jej kamarátku nechali osamote na parkovisku a odišli preč. Tínedžerka zjavne neľutuje, že prišla o takéto "priateľstvo". 

Viac o téme: KamarátstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu