Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Hororový koniec hádky medzi taxikárom a pasažierom: Neuveríte, čo spravil zákazníkovi!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/What you see what you get)

LONDÝN - Britská polícia pátra po taxikárovi, ktorý úmyselne počas jazdy prudko zabrzdil, aby zranil svojho pasažiera. Potom ho vyvliekol z auta von a pokračoval v jazde, akoby sa nič nestalo.

Incident sa stal ešte 17. mája na moste London Bridge. Video zachytáva, ako sa dvojica chvíľu háda o  trase v Mercedese Vito. Potom ale taxikár prudko zabrzdí, očividne zámerne, aby "uzemnil" pasažiera, s ktorým sa nezhodol. Náraz bol tak silný, že muž utrpel vážne zranenia. Tým sa to ale neskončilo. Vodič následne zastavil neďaleko Temže a vytiahol pasažiera von cez zadné dvere. Potom k nemu pristúpil ďalší zákazník, ktorého naložil a odišle preč. 

VIDEO Hororový koniec hádky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/What you see what you get)

Podľa všetkého sa pasažier, ktorý nemal zapnutý bezpečnostný pás, bol na ceste do mesta Sevenoaks v grófstve Kent. Počas hádky povedal muž vodičovi: Do prdele, som južan, áno?" Taxikár odpovedá: "Kámo, počúvaj, drž tú pos*atú hubu, cena je pevne stanovená." 

VIDEO len pre silné povahy: Žena porodila v taxíku, neuveriteľná reakcia vodiča​

Metropolitná polícia pátrala po oboch mužoch, so zraneným pasažierom sa jej medzičasom podarilo skontaktovať. "Už sme s ním hovorili, no potrebujeme ďalších svedkov incidentu. Najlepšie samotného taxikára a muža, ktorého viezol potom," uviedol dôstojník Phil Hastings. 

Viac o téme: TaxikárTaxíkUblíženie na zdraví
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu