Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (29) si bola zabehať: Po návrate si za stieračom našla odporný odkaz na FOTO

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Tess Scorrar)

BRISBANE - Mladá žena z Austrálie uviedla, že už sa viac necíti bezpečne po tom, ako si za stieračom svojho auta našla nechutný odkaz. Neznámy muž jej v ňom ponúkal peniaze za jej nohavičky. Je možné, že týmto spôsobom obťažuje aj iné ženy.

Tess Scorrarová si bola zabehať na pláži Nudgee Beach v austrálskom Brisbane. Keď sa zhruba o polhodinu vrátila k svojmu autu, našla si na ňom odkaz, v ktorom stálo: "Ahoj, si veľmi atraktívna. Ak by si mala záujem, rád by som od teba kúpil tvoje nohavičky. Môžeme sa stretnúť pri ceste smerom do mesta. Jednoducho niekde tam zastav a ja si ťa už nájdem." 

Žena (29) si bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvadsaťdeväťročnú ženu pomyslenie na to, že niekto ju sleduje, poriadne rozrušilo. Preto varovala ostatných, aby boli obozretní a dávali pozor na seba a svoje veci. "Bola som preč len 20 či 30 minút. Najprv som si myslela, že je to pokuta alebo možno niekto do mňa narazil a nechal mi odkaz, ako sa môžeme spojiť. Ale potom som si ho prečítala a ostala naozaj znechutená." 

Žena (29) si bola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Tess Scorrar)

Scorrarová chodí na spomínanú pláž už roky, no teraz sa tam bojí znovu ísť. Zároveň všetko ohlásila na polícii, pretože reálne hrozí, že dotyčný bude v obťažovaní jej alebo niekoho iného pokračovať. "Iná osoba by už nemusela mať toľko šťastia a dostať len odkaz," dodala Tess.

Viac o téme: ObťažovanieAustráliaOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu