Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Cestujúca si išla sadnúť do lietadla, no radšej zostala stáť: Nechutný nález na sedadle

(Zdroj: Twitter/Rebecca Naish)

LAS VEGAS - Rebecca Naishová nastúpila na let do Las Vegas, keď našla niečo, čo si predošlá pasažierka zabudla na palube lietadla. Mladá žena na svojom sedadle našla použité nohavičky. So svojím vtipným a zároveň nechutným zážitkom sa podelila na sociálnej sieti. Hovorca leteckej spoločnosti sa jej ospravedlnil za nepríjemnosť.

Tridsaťšesťročná Rebecca z anglického grófstva Buckinghamshire cestovala lietadlom spoločnosti Virgin Atlantic z Londýna do Las Vegas, keď na svojom sedadle našla čierne čipkované nohavičky, ktoré si tam zrejme zabudla nejaká dáma. Cestujúca na ne upozornila letušku, ktorá sa jej za to ospravedlnila a nohavičky vzala preč. Vtipný incident Naishovú pobavil natoľko, že fotografiu spodnej bielizne poslala kolegom a ešte počas letu ju zverejnila aj na Twitteri. Jeden z komentárov k fotografii poznamenáva, že "aspoň, že bolo čisté sedadlo".

Aerolinky na príspevok okamžite zareagovali. "Ahoj Rebecca, je nám ľúto, že to bolo na tvojom sedadle. Prosím, okamžite s tým oboznám člena posádky," odkázala spoločnosť. Jej hovorca sa zároveň Rebecce ospravedlnil, podľa jeho slov svojich zákazníkov v žiadnom prípade nechcú sklamať.

Viac o téme: LietadloVirgin atlanticNohavičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu