Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Študentke (22) na kapote pristálo odporné PREKVAPENIE: Fuj, tohto by ste sa nikdy nechytili!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Rachel Holmes)

SWANSEA - Mladá vodička si v priebehu desiatich dní našla dvakrát na čelnom skle svojho auta zapáchajúci nález, ktorý by zdvihol žalúdok nejednému z nás. To, ako sa tam dostal, zostáva záhadou. Mnohí jej radia, aby si dala do auta nainštalovať kameru, ktorá by určite prezradila viac.

Dvadsaťdvaročná študentka The Swansea University vo Walese zdieľa na verejnosti nie veľmi voňavý príbeh. Na prednom skle pri stieračoch svojho auta si totiž našla ľudské exkrementy. Takto bol jej renault, ktorý parkuje pred svojím domom, označený v priebehu desiatich dní až dvakrát. "Prvé výkaly boli tekuté, zaschli a ledva som ich potom dokázala umyť. Druhá dávka už bola tuhá, stačilo ju zhodiť dolu," opísala odporný nález Rachel Holmesová. "Už to vážne nie je vtipné. Nerozumiem tomu, prečo ľudia robia niečo také," krúti hlavou. 

Študentke (22) na kapote
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Rachel Holmes)

Keďže na kapote neboli nijaké stopy, zamýšľa sa Rachel aj nad záhadnou technikou autora. Zvažuje možnosť, že si nechá do vozidla nainštalovať kameru. Možno keď jej nabudúce nechá niekto zas na kapote suvenír, uvidí tvár páchateľa alebo aspoň bude mať jasno v tom, ako to všetko dokázal.

Viac o téme: AutoExkrementy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu