Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Živil ju OnlyFans: Teraz však bývalá striptérka vraví, že k nej prehovoril Boh a už nechce, aby to robila!

Bývalá striptérka sa rozhodla urobiť radikálny krok Zobraziť galériu (2)
Bývalá striptérka sa rozhodla urobiť radikálny krok (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Blac Chyna (34) je bývalá striptérka, ktorá má na sociálnej sieti Instagram takmer 17 miliónov sledovateľov. K OnlyFans sa pripojila ešte v roku 2020 a za krátke obdobie patrila k najlepšie zarábajúcim celebritám. V roku 2022 sa však rozhodla nadobro s tým skoncovať.

Tvrdí, že sa chce teraz nechať „viesť Bohom“. Pre britský DailyMail prehovorila o zmene vo svojom živote a ako ju pokrstenie a opätovné spojenie s Bohom inšpirovalo k zmene svojho fyzického aj duševného výzoru. Súčasťou jej zmeny je aj zmena mena na Angela White. V rozhovore sa okrem iného priznala, že počas svojho prezentovania sa na OnlyFans zarobila takmer 2 milióny dolárov za dva roky.

Prvé štyri stíhačky MiG-29 sú už na Ukrajine (Zdroj: Ozbrojené sily SR)

Po tom, čo sa v máji v roku 2022 nechala pokrstiť, potvrdila, že už nie je aktívna na OnlyFans. „Už nerobím OnlyFans. Už to mám akosi za sebou. Je to jedna z tých vecí, kde som urobila to, čo som v tej chvíli potrebovala, kvôli okolnostiam, v ktorých som bola,“ povedala Angela. Údajne si uvedomila si, že Boh už nechce aby to robila.

Angela bola kedysi partnerkou a snúbenicou Roba Kardashiana, slávneho brata troch sestrier Kardashianových a svojim preplatiteľom na OnlyFans ponúkala „výhodný balík“ na celý rok za 450 dolárov, no po baptistickom krste sa podľa jej slov "znova narodila". Odvtedy sa prezentuje takmer nenalíčená a všetky svoje kozmetické úpravy plánuje zvrátiť. Niektoré operácie už podstúpila vrátane rozpustenia alebo vybratia implantátov.

Viac o téme: KrstStriptérkaZmena imidžuOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu