Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

“NAHÁ” provokácia hviezdnej Dua Lipy: Vypučila ZADOK na záhadného fešáka a ten… Absolútny nezáujem!

Dua Lipa svojím zadkom neznámeho muža nezaujala. Zobraziť galériu (3)
Dua Lipa svojím zadkom neznámeho muža nezaujala. (Zdroj: Profimedia)

PORTOFINO - Fúha! Dua Lipa (26) má aktuálne plné ruky práce so svojím európskym turné. Posledné týždne je prakticky každý deň v inej krajine. Koniec mája strávila v Taliansku, kde si užila aj chvíľu voľna. A práve pri tom ju nafotili paparazzi. Pozrite - vypučila zadok na záhadného fešáka a ten... Absolútny nezáujem!


Vychutnajte si koncert Dua Lipy naživo. Lístky na festival Lovestream kúpite v sieti Predpredaj.sk»


Už budúci víkend sa hviezdna Dua Lipa predstaví v Bratislave na hudobnom festivale Lovestream. Ten do svojho programu zaradila v rámci európskeho turné. Koncom mája ju cesty zaviedli aj do Talianska, kde ju fanúšikovia mali možnosť vidieť rovno na troch koncertoch. No medzi nimi si našla čas aj na kvalitný oddych. 

Galéria: Dua Lipa

Svedčia o tom paparazzi fotky, ktoré obleteli svetové médiá. Britská speváčka si na nich vychutnáva horúce slnko v talianskom mestečku Portofino. Oblečená v úsporných bikinách si na svojom lehátku hľadá najpohodlnejšie miesto na opaľovanie. No fotografom v tom momente ponúkla aj jednu pikantnú exkluzivitku - pohľad na svoj vypučený zadok v tangách.

Mnohých však oveľa viac zaujal iný detail. Hneď vedľa nej totiž sedel neznámy muž. Mnohí dokonca špekulujú, že by mohlo ísť o speváčkinho nového priateľa. No ak je to pravda, zrejme spolu budú už dlhšie. On totiž takmer nahý zadok kúsok od svojej hlavy úplne odignoroval! 

“NAHÁ” provokácia hviezdnej Dua
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu