Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa SLOVENKA sa pozná s Johnym Deppom: Priznal jej svoju TEMNÚ minulosť… TOTO povedal o kauze s Amber!

Zobraziť galériu (7)

BRATISLAVA - Čo sa týka zahraničného šoubiznisu, zrejme nič aktuálne nerezonuje verejnosťou viac, ako spor medzi hercami Johynm Deppom a Amber Heard. Vďaka súdu a porote z tohto nekonečného konfliktu napokon vyšiel ako víťaz "pirát Jack Sparrow", ktorému bolo priznaných 10 miliónov dolárov ako odškodné a 5 miliónov dolárov ako represívne odškodné. Porota herečke v jej protižalobe priznala 2 milióny dolárov. Najnovšie však vyšlo najavo, že vedomosti o celej veci má aj známa Slovenka - modelka a čerstvá mamička Soňa Štefková....

Soňa dostala vďaka svojej modelingovej kariére príležitosť, ako takmer nikto z našich krajanov. Mala tú česť, že sa s Johnym osobne spoznala. A to v roku 2016 - teda krátko potom, čo konflikt medzi Johnym a Amber započal. Stalo sa tak na galavečeri v Španielsku. „Bola to udalosť pre kráľovské rodiny z Arabských emirátov. Bola som tam ako jedna z modeliek a on im robil šou v úlohe Jacka Sparrowa -  scénky v kostýmoch z filmu," vysvetlila pre Topky.sk Soňa s tým, že v tom čase spoločne pracovali. 

Známa SLOVENKA sa pozná
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

„Ešte vtedy bola spoločnosť postavená skôr na stranu Amber, keď voči nemu vzniesla obvinenia, no a mali ho za násilníka. Začali sa mu rušiť kontrakty, pracovné príležitosti. V tom období bol veľmi nešťastný a bolo to z neho cítiť. No aj napriek tomu z neho bola cítiť aj dobrosrdečnosť a láskavosť. Ale aj ja som vtedy bola najprv skôr naklonená informáciám z médií, ktoré verejne rezonovali," opísala nám tmavovláska, ktorá je známa svojou čistou a dobrosrdečnou dušičkou, ktorá bola dôvodom, že napriek predsudkom dala Johnymu šancu, aby sa sám prejavil. 

Soňa Štefková
Zobraziť galériu (7)
Soňa Štefková  (Zdroj: Instagram S.Š.)

„Už vtedy som cítila, že by som si nemala vytvárať dojem na základe nejakých neoverených správ z médií a radšej sa ľudí skutočne snažiť spoznať. Možno to vycítil. Rozprávali sme sa dlho a relatívne do hĺbky. Zanechal vo mne veľký dojem. Správal sa ako mimoriadne pokorný a skromný človek, veľmi láskavý. Otvorene a na rovinu priznal aj svoje problémy s drogami a alkoholom. Povedal, že má svojich démonov, nič nepopieral, no zároveň otvorene hovoril o tom, že aj napriek tomu by nikdy na ženu nevztiahol ruku," povedala nám niekdajšia celosvetovo úspešná modelka. 

Hovorí, že si je vedomá toho, že Depp je herec, no i napriek tomu je predvedčená o tom, že bol úprimný. „Neboli to iba prázdne slová. Naozaj sa choval voči všetkým ľuďom veľmi pekne. A toto môže potvrdiť každý, kto s ním v tom čase pracoval. Všetci z neho mali rovnaký a naozaj dobrý pocit, ťažko to opísať" vysvetlila nám Sonička. 

Johnny Depp a jeho právnička Camille Vasquez
Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp a jeho právnička Camille Vasquez  (Zdroj: SITA)
A čo teda vraví na aktuálny verdikt súdu? „Skutočne som to veľmi zvedavo sledovala. Že čo sa bude diať. A čím ďalej som to sledovala, tým viac som mala pocit, že sa potvrdzujú jeho slová z rozhovoru a takisto aj dojmy ďalších ľudí, ktorí ho spoznali. Samozrejme, nikto tam nevidí do úplne do hĺbky a nedovolím si tvrdiť, že to určite bolo tak alebo tak, no môj pocit z neho bol naozaj pozitívny a myslím si, že je to veľmi dobrý a láskavý človek," dodala pre našu redakciu pôvabná brunetka. 

Známa SLOVENKA sa pozná
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Viac o téme: Johny DeppAmber HeardSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu