Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké odhalenie? Krásna Dua Lipa prekvapuje slovami o MANŽELKE: Má ňou byť TÁTO ŽENA!

Dua Lipa Zobraziť galériu (2)
Dua Lipa (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LONDÝN - V zime sa na verejnosť dostali informácie, že britská speváčka Dua Lipa (26) už viac netvorí pár s bratom sestier Hadidových, Anwarom (22). Odvtedy sa jej meno nespájalo so žiadnym novým objavom. A teraz tmavovláska šokovala slovami o svojej manželke. Má ňou byť táto žena!

Tmavovláska o svojej manželke prehovorila na Instagrame. Zverejnila záber s neznámou tmavovláskou a vytešene napísala: „Už len raz sa vyspím a uvidím sa s mojou manželkou.“ No hoci príspevok pôsobí ako verejné odhalenie doteraz skrývaného tajomstva, jej skalní fanúšikovia vedia...

Galéria: Dua Lipa

Na zábere je totiž označená jej najlepšia kamarátka Olivia Uniacke. Tá je dcérou úspešného britského milionára Robieho Uniackeho a v minulosti sa do povedomia verejnosti dostala tiež vzťahom s hercom Danielom Radcliffom. Dua a Olivia sú nerozlučnou dvojicou. A ktovie, možno ju bude sprevádzať aj na koncerte v Bratislave. 

Veľké odhalenie? Krásna Dua
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Dua Lipa)

Speváčka totiž 11. júna vystúpi na hudobnom festivale Lovestream v Bratislave. Lístky na podujatie si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk»

Alebo POZOR! Teraz ich môžete aj vyhrať. Stačí, keď sa zapojíte do súťaže na našom instagramovom profile o 2 x 2 vstupenky na sobotný deň. Veľa šťastia!

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu