Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi PROVOKÁCIA známych Sloveniek: Jedna s VÝSTRIHOM po pupok, druhá s rozparkom AŽ PO…!

Veronika Vágnerová, Martina Moma Horňáková s priateľom Lukášom. Zobraziť galériu (3)
Veronika Vágnerová, Martina Moma Horňáková s priateľom Lukášom. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V stredu v srdci Bratislavy predstavoval známy cocktail bar svoje nové menu. Pri tejto príležitosti pozval aj mnohé známe tváre. A tie sa na akciu v horúcom letnom počasí aj patrične vymódili. Jedna predviedla výstrih po pupok, druhá zas rozparok až po...

Známe tváre si vychutnávali nové cocktaily v centre Bratislavy (Zdroj: Maarty von B)

V známom cocktail bare v centre Bratislavy sa v stredu večer zišlo veľké množstvo známych tvárí. Podnik totiž predstavoval svoje nové menu miešaných nápojov. A v horúcom letnom počasí, ktoré počas dňa v našom hlavnom meste panovalo, sa pozvaní hostia poriadne vyhrali s outfitmi. Riadili sa heslom - menej je viac. 

Galéria: Predstavenie nového cocktail menu:

Poriadne sexi kúsok vyvetrala Miss Slovensko 2007 Veronika Vágnerová. Nebezpečne minišaty s výstrihom po pupok z nej spravili neprehliadnuteľný objekt večera. No a dlhými jemne zvlnenými vlasmi a výrazne červenými perami svoj look zmyselnej ženy už iba podčiarkla. 

Sexi PROVOKÁCIA známych Sloveniek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Za zmienku určite stojí aj youtuberka Martina Moma Horňáková, ktorá do spoločnosti zavítala po boku svojho priateľa Lukáša. No zatiaľ čo on stavil na ležérny look s čiernymi kraťasmi, plátenkami a jednoduchým tričkom s potlačou, ona sa obliekla ako sexi kosť. 

Na sebe mala jednoduché svetlozelené saténové šaty, ktoré však mali jeden zaujímavý detail. Rozparok totiž siahal nebezpečne vysoko - až do úrovne bedier. Stačil tak jediný neuvážený pohyb a plavovláska mohla počas večera ukázať viac, ako chcela. 

Sexi PROVOKÁCIA známych Sloveniek:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Veronika VagnerováMarina Moma Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu