Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lajčáková ako sexi Španielka a Czoborovej muž... Zora, vyzerá ako mladý Schwarzenegger!

Zora Czoborová s manželom, Jarmila Hargašová Lajčáková Zobraziť galériu (14)
Zora Czoborová s manželom, Jarmila Hargašová Lajčáková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Talentovaná slovenská výtvarníčka Gordana Glass (48) organizovala tento týždeň VIP párty, kde odprezentovala svoje umelecké diela. Akciu si nenechali ujsť ani fitnesska Zora Czoborová (55) so svojím "Schwarzeneggrom" Petrom. Originálne umenie si prišla pozrieť aj Jarmila Hargašová Lajčáková (55), ktorá zahviezdila v neobyčajných šatách a vyzerala akoby prišla práve zo Španielska.

Umenie oceňujú aj naše celebrity, no a pokiaľ je prezentácia diel spojená aj s párty, nie je o čom, aby neprišli spojiť príjemné s užitočným. Známa slovenská výtvarníčka pôvodom z Chorvátska - Gordana Glass - vie, ako nalákať známe tváre na párty aj v týchto letných horúčavách. Stačí dobré jedlo, osviežujúce drinky a, samozrejme, jedinečné umelecké diela zo skla.

Lajčáková ako sexi Španielka
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pokochať sa nimi prišla aj Zora Czoborová so svojím “Schwarzeneggrom“ manželom Petrom, no a toho obdivovali zase ďalšie prítomné dámy. Veď - kto by sa neobzrel za takým telom a tou horou svalstva? A navyše keď si vyššie spomenutú prezývku vyslúžil práve preto, že podľa mnohých vyzerá ako slávny Arnold Schwarzenegger za mlada.  

Zora si ho však pekne ústrážila a neustále bola pri ňom. Nečudo. Veď spolu tvoria stabilný a krásny fitness pár a akoby boli vystrihnutí z obálky magazínu o zdravom životnom štýle.

Majsterka sveta v aerobiku svoj hodvábny letný overal vyšperkovala luxusným opaskom a kabelkou v rovnakej oranžovej farbe, ktorá ešte viac zvýraznila jej opálenie. Dokonca jej s outfitom ladili aj nechty. Peter vsadil na pohodový, ležérnejší a jemu blízky športový štýl. Svojou vypracovanou postavou sa však s fitnesskou Zorou zohral.

Lajčáková ako sexi Španielka
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Jarmila Hargašová Lajčáková sa na párty ukázala v skvostných bieločervených prúžkovaných šatách s volánikmi. Svoj temperamentný look ako zo Španielska vkusne doplnila jednoduchými sandálkami na opätku a žiarivým úsmevom. A dokázala nám, že niekedy je menej viac.

Výnimočné diela slovenskej umelkyne nadchli aj ďalšie známe osobnosti. Kto všetko sa na VIP párty zúčastnil, uvidíte v našej galérii.

 

 

Viac o téme: Zora CzoborováJarmila Hargašová LajčákováVIP party
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu