Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Div, že nedostali ÚPAL: Kráľovná krásy v Turecku... Provokovala domácich SEXI krivkami!

Veronika Vágnerová si užívala rodinnú dovolenku v Turecku. Zobraziť galériu (12)
Veronika Vágnerová si užívala rodinnú dovolenku v Turecku. (Zdroj: archív V.V.)

TURECKO - Hoci mnohí Slováci sa na letnú dovolenku ešte len chystajú, naša kráľovná krásy z roku 2007 Veronika Vágnerová (36) ju má už za sebou. Základ opálenia získala ešte v Turecku, kde si užila chvíle voľna spolu so svoju rodinkou. A pohľad na ňu bol ako za odmenu. Takto pobláznila hlavy Turkom!

Veronika Vágnerová vie, ako si leto užiť plnými dúškami. Ešte predtým, ako sa mnohí vybrali k moru, ona mala už svoju prvú letnú dovolenku za sebou. Základ svojho opálenia získala v Turecku, kde si oddýchla spolu so svojou rodinkou. A pobyt tam si nevie vynachváliť. 

„V Turecku som bola na rodinnej dovolenke prvýkrát a bola nad moje očakávania. Výborné jedlo, krásne prostredie a krátky let. Alex si užil tobogany a ja po 10 rokoch tiež. Ideálna bezstarostná dovolenka s rodinkou,“ prezradila nám bývalá miss, ktorá v minulosti navštívila z Turecka len Istanbul, kde kvôli modelingu pár mesiacov aj žila. 

Veronika Vágnerová si tentokrát dovolenku užila len v spoločnosti manžela Juraja. Syna Alexa nechali s babkou a dedkom.
Zobraziť galériu (12)
Veronika Vágnerová si tentokrát dovolenku užila len v spoločnosti manžela Juraja. Syna Alexa nechali s babkou a dedkom.  (Zdroj: Archív V.V.)

A podľa záberov, ktoré teraz zverejňovala na sociálnej sieti Instagram, je zjavné, že si to tam rodinka naozaj užila. No zároveň aj to, že rovnako potešení museli byť aj samotní Turci. Pri pohľade na našu kráľovnú krásy z roku 2007 a jej dokonalé krivky v plavkách, div, že mnohí nedostali úpal. No minimálne im muselo byť poriadne horúco! 

Div, že nedostali ÚPAL:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Archív V.V.)

Div, že nedostali ÚPAL:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Archív V.V.)

Div, že nedostali ÚPAL:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Archív V.V.)

Viac FOTO v GALÉRII nižšie!

Viac o téme: Veronika Vágnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu