Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutný ÚTOK na blondínku z jojkárskej šou: Surovo ju prepadla skupina mužov!

Martina Medviďová Zobraziť galériu (6)
Martina Medviďová (Zdroj: TV Joj)

MEDZILABORCE - Obyčajná prechádzka sa zmenila na horor! V sobotu večer sa na obrazovkách Jojky ako jedna z postupujúcich v šou Česko Slovensko má talent predviedla aj 21-ročná Martina Medviďová, ktorá zvádza boj so sklerózou multiplex. V nedeľu sa objavila v televízii opäť. Žiaľ, ako obeť nechutného útoku...

Martina Medviďová v sobotnej epizóde zaujala porotu šou Česko Slovensko má talent nielen svojím spevom, ale aj neľahkým osudom, či tým, že jej z tváre neschádzal úsmev. 


Tvár z Jojky všetkých dojala: Od 13 rokov zvádza boj s vážnou chorobou!


Diváci však nemali ani tušenia, že úspešná súťažiaca si v uplynulých dňoch prešla peklom. Ako informovali jojkárske Krimi Noviny, spoločne s priateľkou sa stali obeťami útoku neďaleko železničnej stanice, kde ich surovo prepadla skupina asi desiatich mladíkov. 

Nechutný ÚTOK na blondínku
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

„Oni ju normálne mohli zabiť. Keby to skúsili na zdravého človeka, napríklad na mňa, tak dobre, ale na ZŤP? Kričala som pol hodiny o pomoc a nikto ma nepočul,” uviedla pred jojkárskymi kamerami Medviďovej priateľka. 

Martinu, ktorá kvôli skleróze multiplex má problémy s chôdzou, sotili tak, že spadla na koľajnice a nevedela sa postaviť. „To je nenormálne. To nemôže byť človek, to nie je človek, čo toto spraví,” poznamenala šokovaná Martina.

Nechutný ÚTOK na blondínku
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Celú túto záležitosť riešili už aj muži zákona. Zo zločinu lúpeže boli obvinené dve osoby z Medzilaboriec. Vo veci budú naďalej po vznesení obvinenia konkrétnym osobám vykonávané procesné úkony,” povedal pre Jojku hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník. 

Martina Medviďová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentMartina Medviďová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu