Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Vybité zuby, zašívané pery a... Takto vyzerá brutálne doráňaná slovenská speváčka!

Doráňaná speváčka Viktória Vargová. Zobraziť galériu (8)
Doráňaná speváčka Viktória Vargová.

BRATISLAVA - Pohľad na ňu vám vyrazí dych! Dnes ráno sa cesta do práce skončila pre slovenskú speváčku Viktóriu Vargovú (25) z kapely Peter Bič Projekt doslova katastrofálne. Vybité zuby, roztrhnutá pera a doráňané celé telo. Zranila sa tak, žeby ju zrejme ani vlastná mama nespoznala.

Líder skupiny Peter Bič Projekt Peter Bič, má hlavu v smútku a nielen on. Ich drobná sexi kráska Viktória, ktorá disponuje zamatovým hlasom, sa dnes ráno poriadne dokaličila. Ako sa topkám podarilo zistiť, mladá speváčka na ceste do práce spadla z bicykla a brutálne sa doráňala. Odniesla si to najmä jej tvár.

 „Išla som ráno do roboty na bicykli a cestou dolu kopcom som nabehla na jamu, prevrátila som sa a padla rovno na tvár. Zlomila som si dva zuby, rozrazila peru a bradu, obila tvár a dooškierala telo, ale našťastie som nemala nič zlomené,“ povedala topkám niekoľko hodín po nehode Viktória.

Známej ryšavke pomohol po nehode okoloidúci pán a zavolal jej sanitku. Tá ju previezla do nemocnice, kde sa podrobila vyšeteniam. „Peru aj bradu mi zašili, ani neviem koľko mám stehov, urobili röntgeny a ďalšie vyšetrenia. Inak som v poriadku,“ priznala nám kráska, ktorá aj napriek bolestiam a poriadne doráňanej tvári sa rozhodla dnes večer vystúpiť na dvoch koncertoch. „Čo neurobíte pre fanúšikov. Verím, že sa rýchlo zostavím a budem opäť fit, lekári odhadujú týždeň,“ dodala na záver obetavá kráska. Viktórii prajeme skoré uzdravenie a vydarené koncerty. Fotografie doráňanej speváčky nájdete v našej GALÉRII»

 

 

Viac o téme: Viktória VargováPeter Bič projekt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu