Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Filmový Voldemort nie je žiadne neviniatko: Nevery a sex v lietadle... S touto herečkou bol ženatý!

Ralph Fiennes Zobraziť galériu (4)
Ralph Fiennes (Zdroj: MGM)

LONDÝN - Na filmovom plátne ho často vidíme ako zloduchov a v súkromí mal zas problémy s neverami. Herec Ralph Fiennes bol ženatý s kolegyňou, no manželstvo stroskotalo pre neveru. A rovnako neskôr aj vzťah so ženou, s ktorou predtým podvádzal. No a krátko po rozchode sa objavili zvesti, že si umelec doprial sex na toalete lietadla s letuškou!

Ralp Fiennes sa narodil 22. decembra 1962 ako prvé zo 6 detí. Viacerí z jeho súrodencov sa venujú filmovému umeniu, najznámejší je jeho brat Josepf Fiennes. 

Galéria: Ralph Fiennes

Ralph chcel najprv študovať maľovanie, no rýchlo si uvedomil, že jeho skutočnou vášňou je herectvo a začal navštevovať Kráľovskú akadémiu dramatických umení. Kariéru si začal budovať v divadle, čoskoro sa však presadil aj pred kamerami. 

V 90. rokoch účinkoval v snímkach ako Búrlivé výšiny, Schindlerov zoznam, Dieťa z Maconu, Kormorán, Anglický pacient, Princ egyptský, Onegin, Hranice lásky. 

Neskôr ho filmoví diváci mohli vidieť napríklad v sérii o Harrym Potterovi  či viacerých Bondovkách a tiež v snímkach Červený drak, V Bruggách, Vojvodkyňa, Hnev Titanov, Grandhotel Budapešť, Verejné lži, Vykopávky, Menu. 

Juliette Binoche a Ralph Fiennes
Zobraziť galériu (4)
Juliette Binoche a Ralph Fiennes  (Zdroj: Paramount Pictures)

Ralph Fiennes bol ženatý s kolegyňou Alex Kingston, ktorá je známa napríklad zo seriálu Pohotovosť. Zoznámili sa ešte ako študenti na akadémii a randili spolu 10 rokov, kým došlo k svadbe. Brali sa v roku 1993, no už v roku 1997 prišiel rozvod. Dôvodom bola údajne Fiennesova nevera s mladšou herečkou Francescou Annis. 

Alex Kingston v seriáli Pohotovosť
Zobraziť galériu (4)
Alex Kingston v seriáli Pohotovosť  (Zdroj: NBC)

Následne žil Ralph 11 rokov práve so spomínanou kolegyňou Franciscou. V roku 2006 prebehol rozchod, ktorý sa popisoval ako búrlivý. A opäť sa objavili klebety o hercovej nevere, tentoraz s rumunskou speváčkou Corneliou Crisan.

Zrejme by sa dalo povedať, že ženy sú akousi umelcovou záľubou. V roku 2007 sa totiž objavili správy, že mal počas jedného letu sex s letuškou. Tá najprv priznala len toľko, že za ňou na toaletu naozaj zamieril. „Vysvetlila som mu, že je to nevhodné, a požiadala som ho, aby odišiel. Pán Fiennes bol mnou očarený a po krátkej chvíli som ho presvedčila, aby odišiel, čo aj urobil,” tvrdila žena. Neskôr sa však preukázalo, že sex naozaj mali a letecká spoločnosť ju prepustila zo svojich služieb. 

Filmový Voldemort nie je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: MGM)

Viac o téme: Ralph Fiennes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu