Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Hrozivý objav: Pes niesol v tlame ruku mŕtvej ženy! Polícia hľadá telo

Španielska polícia hľadá mŕtvolu ženy.
Španielska polícia hľadá mŕtvolu ženy. (Zdroj: AEGC_CV/X)

ALICANTE - Keď sa pes 27. apríla vrátil zo svojho výletu v Jijone pri Alicante (Španielsko), mal v tlame niečo nezvyčajné. Priniesol svojmu pánovi ľudskú ruku! Informujú o tom viaceré španielske médiá. Polícia má podozrenie, že by mohlo ísť o ruku Nemky.

Na ruke zlatý prsteň so zasadeným kameňom, namaľované nechty, žena mala najmenej 40 rokov. Toto sú informácie, ktoré o hroznom náleze zverejnila Guardia Civil podľa „TodoAlicante“ .

archívne video

Muža obvineného z pokusu o vraždu premiéra vzali do vyšetrovacej väzby (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Pre presnú identifikáciu pátrajú po ďalších častiach tela ženy a po nezvestnom Nemcovi. Či je mŕtvy, živý alebo dokonca páchateľ, nie je jasné. Tlačová agentúra „Europa Press“ uvádza, že na pobreží Costa Blanca využívajú pri pátraní helikoptéry, drony, potápačov a psi. Hľadajú okrem iného aj na neďalekom smetisku.

Polícia momentálne presadzuje teóriu, že ruka by mohla patriť mužovej nemeckej manželke. Podľa miestnych novín „Información“ ona a jej nemecký manžel nie sú dovolenkári, ale žijú v inom španielskom regióne. So žiadnem z nich sa zatiaľ nedalo spojiť.

Vyšetrovatelia na dvojicu narazili kvôli opustenému autu neďaleko priemyselnej oblasti v Jijone (Ciudad del Turrón). Podľa pracovníkov sa ich vozidlo, auto z požičovne, už dlho nepohlo z miesta.

O prípade nie je verejne známe. Polícia zámerne zverejňuje málo informácií, aby neohrozila doterajšie vyšetrovanie. Navyše, zatiaľ nie je definitívne objasnené, či obeťou bola skutočne Nemka, ktorú hľadali.

Viac o téme: ŠpanielskoNezvestná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu