Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Paparazzi FOTO známej speváčky: Tak TOTO je krutá realita!

Mary J. Blige Zobraziť galériu (9)
Mary J. Blige (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Medzi celebritami je stále viac takých, čo sa bránia tomu, aby boli ich fotky v časopisoch prehnane retušované a graficky upravované. Speváčka Mary J. Blige k nim očividne nepatrí. Paparazzi ju nedávno nafotili v plavkách a teda postava dnešnej oslávenkyne nie je až taká ideálna, ako ju nedávo prezentovali v magazíne Self.

Mary Jane Blige sa narodila 11. januára 1971 v New Yorku. Jej otec bol jazzový hudobník a vďaka nemu mala k hudbe blízko už od útleho detstva. Avšak keď mala 4 roky, odišiel od rodiny. To však nebola jediná trauma, s ktorou sa musela ako dievčatko vysporiadať. Ako 5-ročnú ju totiž sexuálne zneužíval rodinný priateľ. 

Aj v čase dospievania musela Mary čeliť sexuálnemu obťažovaniu. Začala sa však venovať boxu, aby sa vedela brániť. Po čase hľadala útočisko v alkohole a drogách. Výsledkom bol vyhadzov zo školy. 

V roku 1988 nahral matkin frajer jej hlas na kazetu a poslal ho do vydavateľstva. Rok na to podpísala svoju prvú zmluvu s vydavetľstvom Uptown Records a v roku 1992 uzrel svetlo sveta jej prvý album. 

Tých má Mary J. Blige na konte celkovo 13 a na svojich skladbách sa podieľala aj autorsky. Môže sa pochváliť deviatimi cenami Grammy, troma American Music Awards a dvanástimi Billboard Music Awards. Na konte má aj tri nominácie na Zlatý glóbus, keďže v minulosti predviedla i svoje herecké nadanie.  

V decembri 2003 sa Mary vydala za svojho manažéra Martin Isaacsa. V roku 2016 podala umelkyňa žiadosť o rovzod. Dôvodom boli "neprekonateľné rozdiely". Súd dvojicu defintívne rozviedol v lete 2018. 

Mary J. Blige so svojím exmanželom.
Zobraziť galériu (9)
Mary J. Blige so svojím exmanželom.  (Zdroj: SITA/AP)

Hoci Mary J. Blige nepatrí medzi najmladšie hviezdy, aj ona ešte veľmi rada provokuje v sexi outfitoch a výstredných kostýmoch. Na svoj vek má dobrú postavu, ktorú v októbri minulého roka predávadzala na stránkach magazínu Self. 

Mary J. Blige vyzerala na stránkach magazínu Self dokonale.
Zobraziť galériu (9)
Mary J. Blige vyzerala na stránkach magazínu Self dokonale.  (Zdroj: self)
Mary J. Blige vyzerala na stránkach magazínu Self dokonale.
Zobraziť galériu (9)
Mary J. Blige vyzerala na stránkach magazínu Self dokonale.  (Zdroj: self)

Začiatkom tohto roka však speváčku nafotili paparazzi počas oddychu na pláži. Graficky neupravované fotky odhalili, že Mary J. Blige má na zadku celkom výraznú celulitídu. 

Mary J. Blige nafotili paparazzi v plavkách.
Zobraziť galériu (9)
Mary J. Blige nafotili paparazzi v plavkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Speváčku Mary J. Blige tiež trápi celulitída.
Zobraziť galériu (9)
Speváčku Mary J. Blige tiež trápi celulitída.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Mary J. Blige
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu