Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Českej herečke sa nevera nevyplatila: Opustil ju kvôli mladšej!

Lucie Zedníčková Zobraziť galériu (6)
Lucie Zedníčková (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Má známe priezvisko, no s mužom, ktorý jej ho dal, sa nerozpráva. Herec Pavel Zedníček totiž opustil jej matku. Ona sama však tiež od manžela odišla za niekým iným. A ten ju potom nechal kvôli mladšej...

Lucie Zedníčková sa narodila 15. novembra 1968 ako Bártová. Svojho biologického otca však ako dieťa nepoznala, pretože emigroval. Jej matka sa vydala za známeho herca Pavla Zedníčka, ktorý dal Lucii svoje priezvisko. Vzťahy ochladli, keď Zedníček od rodiny odišiel. 

Českej herečke sa nevera
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CT)

Talentovaná herečka však koketovala s touto profesiou už predtým, než do jej života vstúpil. Najprv sa zoznámila s dabingom, neskôr účinkovala v detskej relácii. Dnes je známa z filmov a rozprávok a mnohých seriálov. 

V súkromí kedysi randila s Martinom Zounarom, neskôr sa vydala za producenta a scenáristu Víta Pokorného, s ktorým má dve deti. Dnes sú však už rozvedení. 

Lucie totiž odišla za novým mužom do Brna. No o rozvod manželia dlho nepožiadali a nikto netušil, ako to herečka vlastne so svojimi vzťahmi má. Nakoniec ju ale milenec opustil. „Našiel si mladšiu kolegyňu z divadla,” cituje ju web nasehvezdy.cz. 

Českej herečke sa nevera
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CT)

Lucie sa potom kvôli deťom presťahovala naspäť do Prahy a za pracovnými záväzkami do Brna dochádzala. Nakoniec si tam našla ďalšieho partnera. A potom prišiel rozvod. S o deväť rokov mladším Jaroslavom Matějkom si dokonca postavili aj dom. Lenže podľa posledných informácií sa zdá, že po herečkinom boku je zas niekto iný. Hoci ju s ním prichytili už v októbri, jeho identita zatiaľ nie je známa. 

Českej herečke sa nevera
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CT)

Viac o téme: Lucie Zedníčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu