Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Magálová má stále šmrnc: Aha, ako vyzerala pred vyše 40 rokmi!

Kamila Magálová Zobraziť galériu (8)
Kamila Magálová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kamila Magálová (69) sa naposledy predviedla ako vyšetrovateľka v seriáli Za sklom a takmer 70 rokov by jej hádal málokto. Stále má šmrnc a hoci mnohí si myslia, že ženy by mali mať dlhé vlasy, jej pôvab nechýbal ani s krátkym účesom.

Kamila Magálová sa narodila 16. novembra 1950. Rovnako ako jej starší brat Marián Slovák vyštudovala herectvo na VŠMU. Od roku 1982 je členkou činoherného súboru SND. 

Zdena Studenková a Kamila Magálová ako starenky na divadelných doskách
Zobraziť galériu (8)
Zdena Studenková a Kamila Magálová ako starenky na divadelných doskách  (Zdroj: Ctibor Bachratý)

Už v 70. rokoch sa začala objavovať v televíznych filmoch a stala sa populárnou herečkou. V roku 1977 sa napríklad objavila na titulnej stránke magazínu Eurotelevízia. V tom čase mala krátko pred tridsiatkou. Kamila vtedy nosila naozaj krátky účes, no na pôvabe jej to nijako neuberalo. 

Magálová má stále šmrnc:
Zobraziť galériu (8)

Magálovú vyhľadávajú aj českí filmári, objavila sa napríklad vo filmoch Líbaš jako Bůh, Líbáš jako ďábel, v rozprávke Když draka bolí hlava, Tacho a iných. Obsadili ju aj do seriálu Terapie. Na Slovensku účinkovala napríklad v Odsúdených, Kolonáde a naposledy Za sklom. 

Dlhých 38 rokov bola vydatá za vysokoškolského pedagóga Slavomíra Magála. V roku 2011 sa však objavili paparazzi fotky Kamily s jej kolegom, dnes už zosnulým Mariánom Geišbergom. Herečka tvrdila, že o milenecký vzťah nešlo. Podľa istého rozhovoru bola v tom čase už dva roky podvádzanou ženou. 

Marián Geišberg a Kamila Magálová
Zobraziť galériu (8)
Marián Geišberg a Kamila Magálová

Viac o téme: Kamila Magálová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu