Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomáš Tatar skóruje nielen na ľade: V posteli sa mu vystriedali tieto sexice!

Tomáš Tatar Zobraziť galériu (8)
Tomáš Tatar (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Na kočky má skrátka nos! Úspešní športovci a krásne ženy to je kombinácia, ktorá je celkom bežná. Svoje by o tom vedel hovoriť aj dnešný oslávenec Tomáš Tatar (28). Talentovaný športovec donedávna randil s misskou Luciou Slaninkovou, aktuálne má po svojom boku tiež poriadnu sexicu. Chlapi, kto by sa s Trtom vymenil?

Tomáš Tatar sa narodil 1. decembra 1990 v Dubnici nad Váhom. Že má pred sebou sľubnú hokejovú kariéru, bolo zrejmé už v období dospievania. Keď mal 14 rokov, nastúpl do extraligy 18-ročných. Na Slovensku hrával za tímy Spartak Dubnica, Dukla Trenčín, či HKm Zvolen. 

V roku 2009 ho draftoval v druhom kole ako 60. v poradí Detroit Red Wings. Talentovaný mladík z Dubnice nad Váhom pôsobil v uplynulých rokoch v kluboch Grand Rapids Griffins a Detroit Red Wings. 

Tomáš Tatar má na konte viacero úspechov a ocenení.
Zobraziť galériu (8)
Tomáš Tatar má na konte viacero úspechov a ocenení.  (Zdroj: Instagram)

Sympatickému športovcovi sa darí aj v súkromí. Zhruba štyri roky tvoril pár s Luciou Slaninkovou, ktorá v súťaži Miss Universe SR 2013 skončila na druhom mieste. Zoznámil ich spoločný kamarát, a hoci sa Trto spočiatku nechcel veľmi viazať, nakoniec z toho vzišiel pekný vzťah a misska žila so svojou láskou za veľkou mlákou. 

Lucia Slaninková a Tomáš Tatar boli spolu zhruba štyri roky.
Zobraziť galériu (8)
Lucia Slaninková a Tomáš Tatar boli spolu zhruba štyri roky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Aktuálne má však Tomáš po svojom boku inú krásku. Je ňou istá Veronika, ktorá pracuje ako realitná maklérka. Dvojici to spolu pristane a blondínka je rovnako šarmantná ako Lucia. Nechajme sa prekvapiť, či bude pre Trta tou pravou. 

Tomáš Tatar so súčasnou partnerkou Veronikou.
Zobraziť galériu (8)
Tomáš Tatar so súčasnou partnerkou Veronikou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tomáš Tatar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu