Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Presadnite na glo™ a súťažte o elektromobil BMW a ďalšie elektrizujúce ceny

PR článok Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: British American Tobacco)

Presadnúť na glo™ sa teraz oplatí dvojnásobne – kúpte si svoje zariadenie a súťažte o elektrizujúce ceny!

Vykročiť na cestu pozitívnej zmeny sa oplatí vždy, odteraz až do konca roka to však platí dvojnásobne! Siahnuť po produkte s potenciálne menším zdravotným rizikom a zapojiť sa do súťaže o ceny, ktoré vám umožnia komfortne sa presúvať a užívať si pobyt v exteriéri s ohľadom na životné prostredie – to je výhra pre vás aj pre planétu. Spojením najmodernejších technológií a atraktívneho dizajnu je špičkové elektronické zariadenie s inovatívnou technológiou na zahrievanie tabaku glo™ HYPER UNIQ, ktoré je pre dospelých užívateľov nikotínových produktov modernou alternatívou cigarety.

Presadnite na glo™ a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Tabak nespaľuje, len zahrieva a tak pri jeho použití vzniká aerosól s výrazne menším obsahom škodlivých toxínov, než má dym z horiacej cigarety. A to je dobrý dôvod pre dospelých fajčiarov, ktorí nedokážu alebo nechcú prestať fajčiť, aby presedlali na túto alternatívu. „Za necelý rok, čo je zariadenie glo™ na slovenskom trhu, si našlo desiatky tisíc priaznivcov. Záleží nám na tom, aby sa čo najviac ľudí odhodlalo vykročiť na cestu zmeny s ohľadom na svoje zdravie a ochranu životného prostredia, preto sme pripravili atraktívnu spotrebiteľskú súťaž Presadni na elektrinu, presadni na glo,“ hovorí Tomáš Tesař, tlačový hovorca spoločnosti British American Tobacco (BAT), ktorá zariadenie glo™ priniesla na slovenský trh vo februári 2022 ako svoju vlajkovú loď.

Presadnite na glo™ a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Ak už dlhšiu dobu po „gločku“ pokukujete, práve teraz je najvhodnejší čas zaobstarať si ho. Kúpte si svoje prvé zariadenie glo™ v termíne od 8. 11. 2022 do 2. 1. 2023 a v tomto čase sa aj zaregistrujte u hostesiek v mieste predaja, na webových stránkách www.switch2electric.sk, vo vybraných obchodoch s tabakovými výrobkami a ste v hre o elektrizujúce ceny. Vyhrať môžete luxusný elektromobil BMW, 8 elektrických skútrov, 8 elektrobicyklov, 16 batohov so solárnym panelom a 40 solárnych powerbánk. Podmienky súťaže nájdete tiež na webových stránkách.

Presadnite na glo™ a
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: British American Tobacco)

Od decembra 2022 sa dospelí užívatelia nikotínových výrobkov môžu tešiť aj na ďalšiu horúcu novinku v segmente zariadení na zahrievanie tabaku z portfólia British American Tobacco. Jej identita s vylepšenými vlastnosťami v najmodernejšom dizajne bude slávnostne odhalená po 24. novembri. Aj kúpou tejto novinky sa môžete zapojiť do súťaže Presadni na elektrinu, presadni na glo™.

Sledujte aj sociálne siete glo na Facebooku a Instagrame a web www.discoverglo.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu