Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodinný festival v Belej nad Cirochou pritiahne Horkýže Slíže, Heľenine Oči aj Paci Pac

Heľenine Oči PR článok Zobraziť galériu (3)
Heľenine Oči (Zdroj: Topovné fest)

Areál Topovné v Belej nad Cirochou bude 30. júla 2022 hostiť rodinný festival TOPOVNÉ FEST 2022. Pre návštevníkov festivalu bude pripravený bohatý program, v ktorom si nájdu všetci, bez ohľadu na svoj vek, niečo pre seba.

Pre najmenších návštevníkov je pripravený pestrý program plný zábavy v podaní obľúbenej detskej dvojice PACI PAC, ktorá zaujme všetky deti svojimi chytľavými pesničkami a tancami. Okrem tejto populárnej dvojice sa juniori môžu tešiť aj na množstvo atrakcií, medzi ktorými nebudú chýbať ani obľúbené skákacie hrady.

Ak vyhľadávate niečo ľudovo-zábavno-humoristicko-dobrodružné určite vás poteší ŠČAMBA, ktorá ma pre všetkých zúčastnených pripravený koncert plný svojich najväčších hitov ako sú Dedina, Na mne nikto nemá, Kameň ...  Folk-rocková kapela DYNAMIX, ktorú tvoria zapálení muzikanti z Prešova, Sabinova a širokého okolia, roztancuje všetkých vďaka svojim songom, ktoré nesú v sebe prvky nielen slovenskej, ale aj ukrajinskej, ruskej a poľskej ľudovej tvorby.

Rodinný festival v Belej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topovné fest)

Sninská rocková kapela THE NOW, ktorá si získala svojich fanúšikov vďaka svojim chytľavým refrénom a veľkou energiou na pódiu počas koncertov, ma pre všetkých pripravenú pravú rockovú šou. Najväčšími hviezdami TOPOVNÉ FEST 2022HORKÝŽE SLÍŽE a HEĽENINE OČI, ktorí určite dostanú publikum do varu.

Horkýže slíže
Zobraziť galériu (3)
Horkýže slíže  (Zdroj: Topovné fest)

Nitrianska kapela HORKÝŽE SLÍŽE, s charizmatickým frontmanom Kukom, ma pre návštevníkom pripravenú nezabudnuteľnú šou plnú ich najväčších hitov, ktoré určite rozospievajú a roztancujú všetkých. O koncovku festivalu sa postará prešovská multižánrová kapela lokálneho významu s globálnym dosahom HEĽENINE OČI. Kombináciou prvkov metalu, ska, reggae, folku a rocku sa vo svojich vystúpeniach plných energie a srandy kapela úspešne vyhýba žánrovému zaškatuľkovaniu.

Počas festivalu sa nebude nikto musieť obávať ani hladu a smädu, pretože budú pre všetkých pripravené aj stánky, v ktorých si bude môcť každý vychutnať skvelé pivko, poprípade iné nápoje, a chutné špeciality, vrátane rôznych pochutín.

Najlepšou správou pre rodiny je to, že deti do 12 rokov v sprievode rodičov majú vstupné na TOPOVNÉ FEST 2022 úplne zadarmo. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk a na tomto linku.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu