Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dôchodok v bezpečí vďaka Senior kontu

PR článok
(Zdroj: VÚB)

Hovorí sa, že zvyk je železná košeľa. A preto len veľmi neradi meníme svoje zvyky, čím sme starší tým je to zložitejšie. Niekedy sa však oplatí zamyslieť sa najmä nad dôležitými vecami ako sú financie. Aj vy si každý mesiac chodíte vyzdvihnúť svoj dôchodok na poštu alebo Vám dôchodok prinesie poštová doručovateľka? Svoje peniaze máte okamžite v ruke s pocitom, že už sú len vaše a vy s nimi budete celý nasledujúci mesiac hospodáriť. Lenže, čo ak ochoriete a nebude možné si prevziať dôchodok vo výplatnom termíne?

Chodiť s vyššou sumou peňazí, najmä ako starší a osamelý človek nie je veľmi bezpečné. A vyskytlo sa už nie málo prípadov, kedy dôchodcovia prišli o svoje peniaze, ktoré mali odložené doma. A to nielen o dôchodok, ale častokrát aj o celoživotné úspory. Argumenty prečo si nechať vyplácať dôchodok cez poštu sa častokrát týkajú aj poplatkov za vedenie účtu v banke. VÚB banka však teraz prichádza s ponukou, ktorá je výhodná a bezpečná zároveň. Každý, kto si zriadi Senior konto vo VÚB, získa jeho vedenie na 6 mesiacov zadarmo. Po uplynutí tejto lehoty zostávajú naďalej všetky jeho výhody len za 0,95 eura mesačne.

Bezpečné platby

  • S platobnou kartou platíte v obchodoch pohodlne a bezpečne, navyše bez poplatku
  • Všetky vaše platby a úhrady môžete vykonať aj v bezpečí domova cez internet banking
  • Vďaka nastaveným trvalým príkazom a inkasám sa už nemusíte obávať, že zabudnete alebo neskoro uhradíte účty za elektrinu, plyn a podobne
  • S Internet bankingom, či Mobil bankingom viete kedykoľvek zistiť váš aktuálny zostatok na účte
  • Ak máte záujem, môžete si určiť inú osobu (disponenta), ktorý môže s účtom tiež nakladať - napríklad robiť výbery, úhrady z účtu a podobne (v prípade vašej imobility, choroby a podobne)

Platba kartou oproti platbe v hotovosti prináša predovšetkým vyššiu bezpečnosť. S kartou buď vôbec nenosíte hotovosť alebo vám stačí mať so sebou oveľa menší obnos, ak potrebujete zaplatiť drobnosť. S kartou zaplatíte pohodlne aj cez internet a ak by ste ju náhodou stratili alebo by vám ju ukradli, viete ju cez telefón okamžite bezplatne zablokovať.

Žiadosť vybavíme za vás

Máte dôchodok zasielaný v hotovosti poštou alebo na účte v inej banke? Chceli by ste to zmeniť a dať si zasielať dôchodok na Senior konto do VÚB banky? Keď už hovoríme o pohodlí, ani žiadosť o tieto zmeny nemusíte vybavovať sami. So všetkým vám pomôžeme na našich pobočkách  a navyše zadarmo. Vo VÚB banke vám nastavíme všetky trvalé príkazy a inkasá, ako sú napríklad platby za plyn, elektrinu, mobilného operátora, či SIPO. Vám tak pribudne voľný čas, ktorý budete môcť stráviť s vnúčatami a priateľmi.

Myslíme aj na vnúčatá

Aktuálne má VÚB pre vás prichystaný ešte ďalší bonus. Každý, kto si v termíne od 1.10. do 30.11. 2018 zriadi Senior konto a nový termínovaný vklad s dobou viazanosti 18 mesiacov, tak získa na tento vklad výhodnejšiu úrokovú sadzbu. A myslíme aj na vaše vnúčatá, ak si zriadia vo VÚB Detskú vkladnú knižku, prípadne Detský účet Start Junior, získajú od nás odmenu 10 EUR. Stačí splniť jednoduchú podmienku – otvoriť si jeden z uvedených produktov (zriadiť ho môže zákonný zástupca dieťaťa) a nasporiť si do konca decembra 2018 sumu aspoň 100 EUR.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu