Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt: Pre Slovenky mám jeden odkaz!

Zábavná biznis akadémia s Lýdiou Eckhardt a jej hosťami PR článok Zobraziť galériu (11)
Zábavná biznis akadémia s Lýdiou Eckhardt a jej hosťami (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Nájdite svoju cestu a nebojte sa vlastného podnikania! Žien, podnikateliek, je stále málo a ak hľadáte inšpiráciu a odvahu príďte v septembri na jeden z unikátnych seminárov Úspech ženám pristane s návrhárkou Lýdiou Eckhardt a jej inšpiratívnymi hosťami.

Najlepšie veci sú tie odžité na vlastnej koži a presne o tom je zábavná biznis akadémia úspešnej návrhárky, ktorá začínala od nuly. Dnes chce svoje skúsenosti s podnikaním podať ďalej, pretože verí, že pomôže ženám, ktoré chcú zmeniť svoj život.

Celodenná akadémia prebehne formou série interaktívnych prednášok úspešných slovenských žien.

DÁTUMY A MIESTA KONANIA:

7.9.2018 Košice – Hotel DoubleTree by Hilton

15.9.2018 Žilina – Hotel Holiday Inn

22.9.2018 Banská Bystrica – Hotel Dixon

29.9.2018 Nitra -  Hotel Mikado

PREDNÁŠAJÚCI:

Lýdia Eckhardt sprostredkuje svoju cestu, ako skĺbila v živote role módnej návrhárky, matky, manželky, spisovateľky, ale i vždy dokonale upravenej hostiteľky. Zároveň ponúkne skúsenosti, ktoré získala v rámci podnikania, impulzy, ktoré ju posúvajú stále ďalej, výzvy, ktorým musela na začiatku čeliť, prekážky, ktoré musela a naďalej musí prekonávať.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: predpredaj.sk)

Timea Keresztényiová, vedúca publicistiky časopisov EVA a Madam EVA, spisovateľka, autorka štyroch bestsellerov, porozpráva  o vzostupnom trende žien, ktoré si zakladajú svoj vlastný biznis; neraz po štyridsiatke a diametrálne odlišný od džobu, v ktorom sa pohybovali predtým. Self made woman je náročná ale úžasná výzva, no my, Slovenky, sme preborníčky v sebakritike a to nám často bráni uveriť v svoj potenciál.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Girl Power vo svete sociálnych médií – prednášky mladých inšpiratívnych podnikateliek LAPKINN a ďalšie, ktoré kraľujú instagramu a na tejto platforme postavili svoj biznis a prezentáciu. Aké boli ich prvé kroky v online svete a čo sa od nich môžeme naučiť?

Veronika Huťková - niekoľkonásobná Majsterka SR v make-upe a vicemajsterka Európy s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti vizáže a poradenstva. Sebaprezentácia je kľúč k úspechu, najmä v biznise, kde máme na prvý dojem len pár minút. Zbavíte sa zlozvykov pri každodennej starostlivosti o pleť a líčenie už nebude pre vás také komplikované. Stačí pár minút a vaša spokojnosť sa odrazí i na vašom vzhľade.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Životná cesta sebapoznania – cestovateľský denník úspešnej podnikateľky. Namiesto nudy pri bazéne intenzívne zážitky a dobrodružstvo! Africké safari, biele pláže Zanzibaru, málo známy Madagaskar, Čína, Indonézia, Mongolsko, Mjanmarsko, Mexiko, Peru aj Kuba. Čo  všetko sa tam  oplatí vidieť a zažiť vám porozprávajú sprievodcovia CK VICTORY TRAVEL a Lýdia Eckhardt.

V Košiciach bude prednášať aj Linda Babušík Adamčíková

Blogovaniu sa venuje od februára 2013 na stránke LAPKINN a sociálnych sieťach s rovnakým názvom. V roku 2015 získala ako prvá na Slovensku titul Bloger roka v kategórií Móda. V minulosti  pôsobila ako odborná nákupná poradkyňa v jednej zo sérií Nákupnych maniačiek, televízna a rozhlasová moderátorka. Je nielen blogerkou, ale aj hovorkyňou Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach a doktorandkou na Katedre politológie FF UPJŠ v Košiciach. Blog vytvára spoločne s fotografom a manželom Dominikom Babušíkom.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Tinka Karmažín -  vyštudovala masmediálne štúdiá odbor marketing. Príchodom jej syna na svet, sa začala hlbšie zaoberať stravou, výživou aj zložením potravín a tak vznikla jej značka Tinkinerecepty. Tinka Karmažín je autorka viacerých rodinných kuchárskych kníh, a snaží sa ľudí v dnešnej hektickej dobe inšpirovať a priviesť späť k vareniu. Aj za polhodinu sa da pripraviť skvelé jedlo z čerstvých domácich surovín, ktoré vychádza z tradícií našich starých mám a chutí celej rodine. Tak ako je pre nás dôležitý náš zovňajšok a že šaty robia človeka, je rovnako dôležité to isté investovať aj do svojho vnútra, pohladiť dušu a dopriať pôžitok a zdravie aj svojmu telu. Zdravo žiť, cítiť sa fit, a aby jedlo nebolo nepriateľ – to nie je diéta. To je životný štýl.

Odhaľte to, čo skutočne chcete a nie čo sa od vás očakáva a dosiahnete úspech v pracovnom aj osobnom živote vďaka vašim prirodzeným schopnostiam. Nebojte sa bežať svojmu šťastiu oproti a stráviť nezabudnuteľný deň medzi inšpiratívnymi ženami. Pretože každá z nás žije svoj unikátny príbeh a ten váš sa možno práve začína.

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

Vstupenky zakúpite v sieti 

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OZ Srdce pre talenty)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu