Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Búrlivé chvíle v Bratislave: Masaker pre prasknuté vodovodné potrubie! V Lamači horelo auto, VIDEO z miesta

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na Harmincovej ulici v bratislavskej Dúbravke došlo ráno k poškodeniu vodovodného potrubia. Polícia zverejnila k tomu na sociálnej sieti video. Striekajúca voda vyzerala tak, ako keby mestská časť časti spustila do prevádzky novú fontánu. To však nebolo všetko, na Lamačskej ceste mali plné ruky práce hasiči, ktorí hasili horiace auto.

video  Na Lamačskej ceste horelo auto

V bratislavskom Lamači v piatok skoro ráno horelo auto (Zdroj: Facebook/Mgr. Matúš Vorlíček)

Z potrubia pri zimnom štadióne striekala voda do výšky niekoľkých metrov. "Apelujeme na vodičov, aby zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde," uviedla polícia. Tá zasahovala v tom istom čase aj na Lamačskej ceste, v blízkosti železničnej stanice, v smere do mesta. Došlo tam k technickej chybe na aute, v dôsledku čoho začalo horieť. Vozidlo sa podarilo uhasiť.

Video: Dopravní policajti usmerňujú premávku pri dvoch vážnych udalostiach

Dopravní policajti usmerňujú premávku pri dvoch vážnych udalostiach (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Veľké vodovodné potrubie na na Harmincovej ulici v Bratislave poškodila stavebná firma, ktorá tam pracuje na rozširovaní cesty. Potvrdil to Peter Podstupka z Bratislavskej vodárenskej spoločnosti (BVS) s tým, že vodovod odstavili a vodu obyvateľom dodávajú inými trasami. "Aktuálne nemá nikto odstavenú vodu," podotkol. S opravou potrubia začnú v najbližších dňoch, keď to umožnia podmienky na stavbe. Poškodenie vodovodu podľa BVS spôsobilo veľký únik vody. Na incident upozornila v piatok dopoludnia polícia. Zverejnila na sociálnej sieti aj video. Vidno na ňom, ako z potrubia pri zimnom štadióne strieka voda do výšky niekoľkých metrov.

Viac o téme: NehodaPrejazdVodovodné potrubiePolícia Lamač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu