Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôzostrašné ZÁBERY: Deti organizujú psie zápasy! Zúboženú fenku zachránili v poslednej chvíli

Psie zápasy organizujú už aj deti. Zobraziť galériu (2)
Psie zápasy organizujú už aj deti. (Zdroj: Československý kastračný program)

SEČOVCE - Otrasný prípad týrania zvierat sa udial v osade na východnom Slovensku. Staršia sučka zažila na starobu traumu, a to nielen psychickú, ale aj fyzickú. No najzarážajúcejšie na celej udalosti je práve to, že úbohé dobité zviera majú na svedomí deti.

Na prípad otrasného zaobchádzania so zvieratami upozornil Československý kastračný program, ktorý na sociálnej sieti zverejnil aj znepokojujúce zábery. Na nich vidno, ako sa na tomto čine podieľajú práve deti. 

Horor na východnom Slovensku: Organizujú psie zabíjačky! Z domácich miláčikov robia masť

"Z osady v Sečovciach sa nám podarilo získať anonymné zábery krutej zábavy už 9-12 ročných detí, ktoré uviažu na špagát psíka a hádžu ho medzi svorku psov, ktorá ho následne trhá," napísali k videu. Dobrovoľníci z Československého kastračného programu našli práve v tejto osade zúboženú fenku, o ktorej sú presvedčení, že ide práve o tú z videa. 

Psie zápasy organizujú už
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Československý kastračný program)

"Porovnaním záberov sme si istí, že ide práve o fenku z videa, ktorú dieťa na záberoch kope a štve proti psom, ktoré ju hryzú. Jej stav je neopísatelný. Na pohľad bola podvyživená, srsť polepená blatom a hnisom, viditeľných bolo pod touto vrstvou špiny len pár rán, no po oholení prišiel šok - desiatky rán po celom tele! Hlboké, silno zapálené rany z boja, z ktorých vytekal hnis prúdom. Hlava, krk, nohy, všetko pod kožou opuchnuté a plné hnisu, na hlave doslova krátery. Je neuveritelné, že táto staršia fenka to prežila," opísali hrôzostrašný stav dobrovoľníci s tým, že fenka je zlomená aj psychicky. 

Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy

Viac o téme: PsyOsadaPsie zápasyMnožiarne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu