Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Polícia prosí o pomoc pri pátraní: Nezvestný je 40-ročný muž z Čirča

Polícia pátra
Polícia pátra

PREŠOV – Polícia pátra po 40-ročnom Vladimírovi Prisiažňukovi z obce Čirč v okrese Stará Ľubovňa. Ako o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, nezvestný muž je prechodne klientom Zariadenia pre seniorov (ZSS) – Domova sociálnych služieb (DSS) v obci Demjata v okrese Prešov.

 Muž je nezvestný od 21. apríla od 7.50 h, keď ho naposledy videla opatrovateľka v DSS Demjata, odkiaľ odišiel do lesa smerom na obec Raslavice. "Odišiel bez osobných dokladov, telefónu, finančnej hotovosti a iných osobných vecí, pričom doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu. Od uvedeného času sa do miesta prechodného bydliska nevrátil. Jeho pohyb mal byť 22. apríla zaznamenaný v obciach Jánovce a Tročany smerom na obec Kobyly v okrese Bardejov. Menovaný je psychiatrický pacient, trpí schizofréniou, v minulosti sa už viackrát vzdialil z iných ústavov," uviedla Ligdayová.

Polícia pátra po 40-ročnom
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TASR - KR PZ Prešov)

Prisiažňuk je 156 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy, výraznú plešinu a hnedé oči. Naposledy mal oblečenú béžovú mikinu, tmavé tepláky a športové topánky. Akékoľvek informácie k hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 80 3371, respektíve na linke 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Viac o téme: MužPátranieNezvestnýPolícia Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu