Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Inšpirujte sa Martinom Korbeličom: A ukážte ako varíte vy

Letné, ľahké a chutné jedlo. Inšpirujete sa vynikajúcimi receptami šéfkuchára Martina Korbeliča a ukážte nám ako varíte vy Zobraziť galériu (3)
Letné, ľahké a chutné jedlo. Inšpirujete sa vynikajúcimi receptami šéfkuchára Martina Korbeliča a ukážte nám ako varíte vy (Zdroj: OMV)

Varte, pečte, grilujte. A potom foťte, opíšte postup a pridajte na Facebook. Od 15. júla do 18. augusta 2013 môžete prezentovať svoje kulinárske výtvory na facebookovej stránke OMV Slovensko.

Spoločnosť OMV, v spolupráci so známym šéfkuchárom a porotcom kulinárskej súťaže MasterChef Martinom Korbeličom, pripravila súťaž, v ktorej môžete počas štyroch týždňov  raz týždenne vyhrať kurz varenia v Chefparade, špičkové steakové nože Thomas by rosenthal group, či, ako hlavnú cenu, profesionálny záhradný gril.

Ako na to? Každý týždeň zadá Martin Korbelič tému, napríklad grilované mäsá a sám predstaví jeden zo svojich skvelých receptov. Pridá zoznam surovín na prípravu a podrobný postup prípravy jedla. Potom je to už iba na vás.  Pripravte svoj obľúbený recept, ktorý sa k téme hodí. Napíšte aké suroviny ste použili a postup prípravy jedla. Nafoťte výsledok a pridajte ho spolu s opisom na stránku www.facebook.com/omvslovakia. Dáme vám aj dobrý tip: nezabudnite, že jeme aj očami, čiže pekné servírovanie jedla vždy povzbudí chute.

Na konci každého týždňa získa jedlo s najvyšším počtom fanúšikovských lajkov fantastický kurz varenia v Chefparade. Okrem toho budú vylosovaní traja z hlasujúcich, ktorí získajú sadu steakových nožov Thomas by rosenthal group.

Na konci súťaže vyberie Martin spomedzi najviac lajkovaných jeden z receptov, ktorý bol podľa neho najzaujímavejší a najlepšie pripravený. Autor receptu sa môže tešiť na hlavnú výhru, profesionálny záhradný gril, ktorý pri svojej láske k dobrému jedlu určite využije.

Ak nevyhráte, nevadí. Špičkové nože Thomas by rosenthal group môžete získať na každej čerpacej stanici OMV. Do 25. augusta 2013 môžu zákazníci OMV nákupom paliva a/alebo kúpou tovaru a služieb, najmenej za 25 Eur, platné  pre osobné autá a za 100 eur pre nákladné vozidlá, získať hrací bod a kartičku k akcii. Za každé dva body si môžu kúpiť jeden z kolekcie kvalitných nožov Thomas so zľavou až do 85%. Pre členov vernostného klubu SMILE & DRIVE sú pripravené aj tri bonusové ceny, profesionálne záhradné grily.   

Nečakajte teda, začnite brúsiť nože, nakúpte tie najlepšie a čerstvé suroviny a premyslite si recepty. Začíname.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu