Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Obrovská rodinná dráma: Matka bodla svoju dcérku (4), dieťa bojuje o život

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - V stredu v skorých ranných hodinách sa v Burghausene (Bavorsko) odohrala rodinná dráma, v ktorej matka údajne bodla nožom svoje vlastné dieťa. Štvorročné dievčatko previezli do nemocnice ťažko zranené.

Ako toto mohla matka urobiť vlastnému dieťaťu? V Burghausene v Hornom Bavorsku matka údajne vážne zranila svoju malú dcérku nožom. Podľa doterajších vyšetrovaní mala 35-ročná žena schmatnúť nôž v stredu (22. mája) skoro ráno a spôsobila mu bodnutie a rezné rany na krku a tvári, uviedla polícia. Ženu zatkli.

archívne video

Nadrogovaný muž vystrájal za bieleho dňa v centre mesta! (Zdroj: Facebook/Mesto Považská Bystrica)

Príbuzní, ktorí boli v byte, zalarmovali záchrannú službu, uviedol policajný hovorca. Malé dievčatko bolo spočiatku v ohrození života. Bolo prevezené do nemocnice a okamžite operované.

Na žiadosť štátneho zástupcu mali ženu v stredu predviesť pred vyšetrujúceho sudcu okresného súdu v Traunsteine. Ten má rozhodnúť, či má byť podozrivá vzatá do väzby.

K presným okolnostiam činu sa polícia zatiaľ nevyjadrila. „Pozadie a motív činu sú teraz okrem iného predmetom vyšetrovania kriminálnej polície, preto nie je možné k tejto veci vypovedať,“ vysvetlili predstavitelia polície.

Viac o téme: NôžMatkaDieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu