Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Tragická nehoda zakladajúceho člena (†58) slávnej kapely: Osudným sa mu stal pád v sprche!

(Zdroj: Getty Images)

BRUSEL - Fanúšikovia známej americkej kapely Train sa počas včerajšieho dňa dozvedeli veľmi smutnú správu. Vo veku 58 rokov totiž zomrel zakladajúci člen tejto skupiny Charlie Colin, ktorému sa podľa všetkého stal osudným nešťastný pád v sprche.

Hudobné zoskupenie Train vzniklo v roku 1994 a jedným z jeho zakladajúcich členov bol aj spomínaný Colin. Známy basgitarista bol v kapele do roku 2003. V posledných rokoch žil v belgickom Bruseli, kde odovzdával svoje skúsenosti na konzervatóriu a okrem toho pracoval aj na hudbe do filmu.

Počas včerajšieho dňa však magazín TMZ informoval o tom, že Colin zomrel. Podľa jeho mamy sa mu stal osudným pád v sprche. V čase nehody strážil byt svojho kamaráta, v ktorom pár dní býval. Jeho telo našiel majiteľ po príchode domov približne pred piatimi dňami a tak nie je jasné, kedy presne k tragickej nehode došlo. 

Na sociálnej sieti Instagram sa s ním rozlúčila aj spomínaná kapela Train. „Keď som po prvýkrát stretol Charlieho Coina, na fotke úplne vľavo, tak sa mi okamžite zapáčil. Bol najmilší človek a vyzeral úžasne. Povedali sme si, že musíme založiť kapelu, že je to jediná rozumná vec. Jeho jedinečná práca s gitarou nám pomohla, aby si nás ľudia všimli. Vždy pre neho budem mať miesto v srdci. Vždy som sa snažil držať si ho blízko, ale mal vlastné vízie. Si legenda Charilie. Choď očariť anjelov," uviedla kapela.

Viac o téme: Charlie Colin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu