Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Odborníčka na orgazmus radí: Toto sú znaky, že vaša partnerka vyvrcholenie iba predstiera! Páni, čítajte

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LAS VEGAS – Vo všeobecnosti môže byť pre ženy zložitejšie dosiahnuť orgazmus. Veľa z nich preto vyvrcholenie len predstiera. Samozvaná odborníčka na orgazmus odhalila, na čo by si muži mali dávať pozor, ak sa obávajú, že ich partnerka orgazmus predstiera.

Katie Flowersová, ktorá pracuje ako modelka a vzťahová koučka, tvrdí, že predstieranie orgazmu je medzi ženami extrémne bežné. Napriek tomu verí, že práve táto praktika môže pokaziť aj dobrý vzťah. „Jadrom každého zmysluplného vzťahu je čestnosť a zraniteľnosť,“ vyhlásila Flowersová, píše denník New York Post. „Predstieranie orgazmov nielenže narúšajú tento základ, ale tiež posilňuje cyklus nedorozumení a nespokojnosti,“ uviedla ďalej.

Napriek tomu, že až 46 percent žien tvrdí, že pravidelne predstierajú orgazmus so svojím mužom, Flowersová prezradila, že existuje niekoľko spôsobov, ako túto pretvárku odhaliť. Po prvé, podľa Flowersovej by mali muži ignorovať stonanie alebo výkriky. Začervenané líca a úsmevy sú podľa jej slov oveľa jemnejšími a skutočnejšími náznakmi autentického orgazmu. „Skutočné potešenie sa vyznačuje autentickosťou a spontánnosťou,“ vysvetlila. „Hľadajte znaky, ktoré signalizujú prirodzený a osobný zážitok,“ priblížila ďalej.

Okrem toho je podľa odborníčky dôležitý aj očný kontakt. Keď žena vyvrcholí, bude pravdepodobne vysielať neverbálne signály jej očami. Napokon Flowersová uviedla, že ak máte pocit, že vaša partnerka predstiera orgazmus, pravdepodobne máte pravdu. „Nepodceňujte silu svojej intuície,“ prezradila.

Odborníčka na orgazmus radí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ak na tomto probléme skutočne chcete pracovať, odborníčka radí sústrediť sa skôr na komunikáciu než na výkon. „Skutočná intimita je o spojení, nie o výkone,“ uviedla Flowersová. „Zamerajte sa na budovanie hlbšieho spojenia s partnerkou a vychutnávajte si spoločný zážitok. Pochopenie zložitosti ľudskej sexuality vám môže pomôcť prechádzať intímnymi stretnutiami s istotou,“ dodala.

Viac o téme: SexOrgazmusVzťahová koučka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu