Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šokujúca módna šou: Vyzlečená tehuľka na móle!

Britániu šokovala prehliadka s nahými modelkami - vrátane jednej tehuľky. Zobraziť galériu (2)
Britániu šokovala prehliadka s nahými modelkami - vrátane jednej tehuľky. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Puritánstvo na móle nemá miesto! Zrejme tohto hesla sa pri predstavení svojej kolekcie držala začínajúca módna návrhárka Robyn Coles (31). Tá totiž svoje modely v podobe pokrývok hlavy nechala predvádzať dámy v Evinom rúchu. Vrátane niekdajšej Miss Walesu vo vysokom štádiu tehotenstva.

Ušila im cisárove nové šaty! Takýto husársky kúsok sa podaril Robyn Coles, ktorá do sveta módneho dizajnu vhupla naozaj odvážnym spôsobom. So svojou líniou doplnkov zavítala na Londýnsky týždeň módy so špecifickou požiadavkou na modelky. Tie sa museli pred šokovanými divákmi pretŕčať bosé a bez jediného kúska oblečenia.

Hviezdou netradičnej šou sa stala 28- ročná Sophia Cahill, ktorej momentálne chýba len približne mesiac do termínu, kedy má na svet priviesť svojho prvého potomka. Na hlave jej teda v porovnaní s kolegyňami klobúk nechýbal, mala však aj niečo navyše – obrovské tehotenské bruško. Ostýchavosť by ste však u nej hľadali márne. Glamour modelka si totiž v druhom stave pred objektívom už raz sporo odetá zapózovala (v bielizni). A svoje krivky bez okolkov obnažila pre americkú verziu pánskeho časopisu Playboy.

Hoci Coles na britskej pôde svojou prehliadkou vyvolala značný rozruch, ona ju za škandalóznu nepovažuje ani náhodou. A dôvod, pre ktorý Sophiu oslovila, je podľa nej absolútne zrejmý. „Bola to jediná osoba, o ktorej som vedela, že bude viac než šťastná, ak sa vyzlečie. Pomyslela som si, že by bolo pekné mať v šou tehuľku. Také niečo v móde nikdy nevidíte,“ neskrývala hrdosť v rozhovore po skončení netypickej promenády. Či vďaka nahote stúpne záujem o jej klobúky, je však zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu