Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Češka Mrázová provokuje: Intímne partie zakrývala pavučina!

Ivana Mrázová ohúrila Talianov v priehľadnej róbe. Zobraziť galériu (6)
Ivana Mrázová ohúrila Talianov v priehľadnej róbe. (Zdroj: isifa)

SANREMO – Odvaha jej nechýba! Hoci Ivana Mrázová prišla na svet u našich západných susedov, momentálne hviezdi na talianskej pôde. Svojím sexepílom nedávno zaujala aj počas tamojšieho hudobného festivalu. V rafinovaných šatách na pódiu odhalila takmer všetko.

Ani nahá, ani oblečená! Aj takými prívlastkami Ivanu Mrázovú častovali talianski obdivovatelia jej prirodzenej krásy. Oslnivá brunetka totiž svoje krivky hrdo predvádzala v úlohe moderátorky 62. ročníka Sanremo Song Festivalu. A na jeho záverečnom ceremoniáli príliš veľa priestoru mužskej fantázii nenechala. Provokovala totiž v priehľadnej róbe.

Diváci aj kolegovia išli na nej oči nechať! Taký efekt mal exkluzívny model z dielne Fausta Sarliho, v ktorom Ivana nechala vyniknúť svoju postavu venuše. Okrem výstavného dekoltu totiž zvádzala aj zvyškom tela, ktoré sa jej črtalo spod priesvitného materiálu. Cudnosť jej chránila len rafinovaná výšivka a modelka vzbudzovala dojem, že so spodnou bielizňou sa vôbec neunúvala. Pri pohľade na jej styling a zrelý sexepíl by len málokoho napadlo, že táto Češka má len sladkých 19 rokov.

Na svoje oficiálnej webstránke, ktorá má taliansku doménu, sa Ivana prezentuje ako dcéra inžiniera a divadelnej herečky. Do rodných Katovíc sa údajne vracia, kedykoľvek jej to pracovné povinnosti dovolia. Na cestách má však verného spoločníka, ktorým je jej domáci maznáčik rasy čivava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu