Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Zamestnanci pošty zjedli čokoládovú tyčinku z balíka, omylom sa nadrogovali: Netušili, že obsahuje toto!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRIGHTON – Pracovník britskej poštovej služby Royal Mail zažil po príchode do kancelárie šok. Našiel tam troch zamestnancov, ktorí sa správali veľmi čudne. Údajne predtým zjedli čokoládovú tyčinku, ktorá vypadla z jedného balíka. Netušili však, že obsahuje psychotropnú látku.

Traja zamestnanci triediacej kancelárie North Road v Brightone britskej poštovej služby Royal Mail sa správali čudne po tom, čo nevedomky zjedli čokoládovú tyčinku s marihuanou, ktorá údajne vypadla z balíka. Krátko po konzumácii zažili záchvaty paniky a po prečítaní obalu ich previezli sanitkou do nemocnice, uvádza portál The Argus. Predstavitelia Royal Mail uviedli, že incident vyšetrujú.

Zamestnanci pošty zjedli čokoládovú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O incidente, ktorý sa odohral počas „vianočného zhonu“, jeden zo zamestnancov povedal: „Niektorí ľudia sa po zjedení čokolády správali veľmi čudne. Muselo to pre nich byť strašidelné, ale zároveň keby mi niekto dal takúto čokoládovú tyčinku, pravdepodobne by som si prečítal informácie na obale.“

Zdroje z doručovacej kancelárie Royal Mail uviedli, že keď omylom z balíkov vypadne ich obsah, uložia ho na policu a neskôr ho opäť vložia do balíka, informuje denník Daily Star. Čokoládová tyčinka s konope môže obsahovať ekvivalent trojnásobok dávky, ktorú by obsahovala marihuanová cigareta.

Viac o téme: PoštaČokoládová tyčinkaMarihuana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu