Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Grambľavá modelka hviezdou Donatelly Versace: Vďaka tomuto pádu!

Lindsey Wixson v 17 rokoch zažila potupu aj výslnie sveta modelingu. Zobraziť galériu (7)
Lindsey Wixson v 17 rokoch zažila potupu aj výslnie sveta modelingu. (Zdroj: isifa, )

MILÁNO – Všetko zlé je na niečo dobré! Hoci nešťastný pád na móle mnohé modelky pripravil o závratnú kariéru, neplatí to zakaždým. Dôkazom môže byť prípad Lindsey Wixson, ktorá vo veku 17 rokov valcuje tvrdú konkurenciu. Pred pár mesiacmi sa išla prepadnúť od hanby, dnes sa vyhrieva na výslní u Donatelly Versace (56).

Tomu sa povie slušný reparát! Ešte minulú sezónu Lindsey Wixson predstavovala v modelingu hotovú tínedžerskú senzáciu. Osudným sa jej však stal Milánsky týždeň módy, na ktorom nezvládla chôdzu v závratných podpätkoch a ocitla sa na zemi. Logicky sa očakávalo, že po tomto zahanbujúcom incidente sa ocitne na čiernej listine nielen samotného domu Versace. Opak sa však stal pravdou.

S patričnou noblesou sa mladučká Američanka objavila na rovnakom módnom podujatí, kde predvádzala dámsku kolekciu na obdobie jeseň/zima 2012/2013. Nie však ako rádová modelka, ale ako hviezda veľkého finále. Donatella ju totiž do nemilosti neuvrhla, práve naopak. Všimla si ju a dopriala jej druhú šancu v podobe futuristickej bohyne v strieborných šatách s kovovým leskom.

Či Lindsey bude vo skvele naštartovanej dráhe modelky pokračovať, ukáže až čas. Isté však je, že Donatelle bude za takéto gesto zrejme navždy zaviazaná. Nestáva sa totiž často, aby návrhár zvučného mena strpel na móle akékoľvek zaváhanie svojich manekýnok. Zástupkyňa domu Versace tak zrejme nebude len kus ľadu s vycibreným módnym vkusom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu