Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Citi Úver teraz aj cez internet

Nakúpte darčeky pre najbližších pohodlne cez internet!
Nakúpte darčeky pre najbližších pohodlne cez internet!

Ani Vám sa nedarí ujsť pred vianočnou horúčkou? Lámete si hlavu nad tým, čo si asi želajú Vaši blízki pod vianočný stromček? Viete už, ako zafinancujete všetky ich sny a priania?

CitiFinancial, divízia Citibank (Slovakia) a.s. Vám práve teraz ponúka praktickú možnosť zariadiť si výhodný bezúčelový spotrebný úver prostredníctvom internetu na stránke www.citiuver.sk.

Potrebné finančné prostriedky tak môžete získať aj z pohodlia svojho domova bez toho, aby ste museli absolvovať osobnú návštevu v banke. Ušetrený čas tak môžete venovať priamo vianočným nákupom.

CitiFinancial verí, že túto jednoduchšiu cestu získania výhodného úveru uvítajú hlavne ľudia časovo zaneprázdnení. Ocenia ju aj tí, ktorí si chcú v kľude domova premyslieť a porovnať všetky výhody a podmienky, ktoré slovenský bankový trh ponúka.

Spotrebný úver od CitiFinancial vybavíte bez ručiteľov a s výhodným úročením už od 7,99% p.a. (RPMN od 8,5). Môžete si požičať až 600 000 Sk a nemusíte si otvárať nový bankový účet. Výška splátok sa odvíja od individuálnych potrieb a možností každého klienta. Po predložení kompletnej žiadosti je úver štandardne schválený v priebehu jedného dňa.
V decembri dostanete k Vášmu úveru aj špeciálny vianočný darček od CitiFinancial.

Viac informácií na citifinancial.sk >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu