Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exkluzívne: Nahliadnite do zákulisia príprav koncertu Márie Čírovej

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Mária Čírová)

Už o pár dní vypukne jedinečná gala šou 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ. Na veľkolepom koncerte, kde oslávi Mária Čírová 30. narodeniny a 10 rokov na scéne, ju bude sprevádzať 40 skvelých hudobníkov a spevákov. Pre vynikajúcu slovenskú speváčku je rok 2018 vrcholom jej kariéry. Začiatkom roka získala prestížne ocenenie OTO a koniec roka oslávi vo veľkom štýle – galakoncertom 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ.

Skúšky sú v plnom prúde

Na svoj veľkolepý koncert sa Mária pripravuje nielen so svojou kapelou, ale aj s vokalistkami a so sláčikovým orchestrom. Skúšky sú v plnom prúde a nám sa podarilo nahliadnuť do zákulisia. „Do príprav dávam všetko, chcem ľuďom prichystať 24. novembra nezabudnuteľný večer. Celý koncert bude rozdelený do troch tematických častí – ľudová, gospelová a popová, ktoré ich prevedú celou mojou speváckou kariérou. Majú sa na čo tešiť,“ hovorí Mária.

Zaujímavosťou je, že Mária si pre svojich fanúšikov prichystala viacero prekvapení. Presne v deň svojich 30. narodenín predstavila videoklip k piesni Dokonalý svet, ktorú vydala na svojom poslednom štúdiovom albume #2017, a počas veľkolepého koncertu bude odpovedať na 30 otázok od fanúšikov v pripravených videách.

Exkluzívne: Nahliadnite do zákulisia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Mária Čírová)

Veľkolepá vizuálna šou

Koncert 3ONE & 1ONLY MÁRIA ČÍROVÁ sa mal pôvodne konať v bratislavskom Istropolise na Trnavskom mýte. Vstupenky sa však takmer okamžite vypredali, preto sa koncert napokon presunul do Incheba Expo Arény.

„V Inchebe pripravujeme krásnu ledkovú scénu, počas koncertu prinesieme aj audiovizuálny zážitok a po koncerte tých, ktorí si kúpia VIP lístok, čaká okrem cateringu a skvelého vína aj osobné stretnutie s Máriou a jej hudobníkmi,“ uvádza za organizátora koncertu Helena Tomková z agentúry MEDIA CENTRAL. Sedenie pri VIP stolíkoch si hostia vychutnajú s fľašou Prosecco a od organizátorov sa im dostane špeciálny servis.

Vstupenky sú v predaji v sieti predpredaj.zoznam.sk.

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu